NatsuCon 2016 je již za dveřmi

18:00 | 22.07.2016 starfishzs 0
Letos již čtvrtý ročník pražského letního festivalu asijské kultury se ponese v duchu retro. Co tam na vás čeká?
Banner k akci
Banner k akci FOTO: NatsuCon
Festival asijské kultury NatsuCon, který se pořádá v Praze vždy koncem letních prázdnin, se letos uskuteční ve dnech 19. až 21. srpna v prostorách Karlínské obchodní akademie a VOŠE na ulici Kollárova 271/5, jen kousek od zastávky Křižíkova. Jedná se již o čtvrtý ročník, který tentokrát nese název Retro. Vstupné je 350 Kč na celý con s možností přiobjednat si místo na spaní a brožurku. Samozřejmě ani část týmu AsianStyle na festivalu se svými přednáškami a workshopy nebude chybět.

Z přednášek se můžete opět těšit na různá témata, ať už z japonské nebo korejské sekce, stejně jako přednášky zaměřené na cosplay či anime. Nebudou chybět známé osobnosti jako Grek nebo hintzu a za tým AsianStyle se můžete těšit na přednášky a workshopy od Kwietitze, Mei, Tang Senga (Erik), starfishzs (Marťa) a Zoey. Celý program si můžete prostudovat na tomto odkaze. Na NatsuConu se opět budou pořádat i různé soutěže, novinkou je třeba retro desetiboj, na které je také nutné se přihlásit. Další novinkou je plánované letní kino na dvoře školy.

Jisté je, že se zde rozhodně nudit nebudete! Přibalte si do baťůžku nostalgickou náladu a přijďte se rozloučit s létem na NatsuCon. Těší se na vás organizátoři i redaktoři AsianStyle.

Více informací o festivalu na oficiálních stránkách, facebookových stránkách a facebookové události.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9