Již brzy proběhne 5. Česko-korejský sportovní den!

16:00 | 11.09.2015 starfishzs 3
Rok se s rokem sešel a my vás opět srdečně zveme na Česko-korejský sportovní den, který letos bude polojubilejní, a to pátý! Letos proběhne 19. září opět ve sportovní hale na Slavii v Praze.
Pozvánka na 5. Česko-korejský sportovní den
Pozvánka na 5. Česko-korejský sportovní den FOTO: cks-korea.cz
Každý rok vás informujeme o akci, kterou pořádá Korejské občanské sdružení na podporu česko-korejských vztahů, Česko-korejský sportovní den. Letos se uskuteční pátý ročník, a pokud jste ještě nikdy na tuto událost nezavítali, máte šanci to napravit 19. září ve Sportovní hale Slavie (Vladivostocká 1460/10, Praha 10). Akce začne od 10. hodiny slavnostním zahájením a jako každý rok skončí v odpoledních hodinách oblíbenou tombolou, ve které jako hlavní cenu můžete vyhrát letenku do Koreje.

Mezi sportovní disciplíny, do kterých se budete moci s přáteli zapojit, budou patřit opět např. skákání přes švihadlo, běh na deset metrů nebo fotbal 5 proti 5. I pokud nejste sportovní typ, určitě vás toto sportování moc úsilí stát nebude. Sportovní oblečení není nutností, sportovní obuv je ovšem s ohledem na povrch tělocvičny vítaná. Na program je také připravena exhibice taekwonda od Moohwa Team a k obědu dostanete ochutnávku pravého korejského jídla.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9