Zveme vás na 3. Česko-korejský sportovní den

17:00 | 04.09.2013 starfishzs 14
Již třetím rokem pořádá Korejské občanské sdružení příjemnou akci ve Sportovní hale Slavia v Praze. Letos se sportovní den určený pro mladé i starší uskuteční v sobotu, 14. září.
První ročník sportovního dne
První ročník sportovního dne FOTO: asianstyle.cz - MinYeon
Po úspěšných dvou minulých ročnících tu pro vás opět máme pozvánku na Česko-korejský sportovní den. Jako v minulých letech se můžete těšit na spoustu zábavy a dobré jídlo.
 
Program začne v 10 hodin zahajovacím ceremoniálem a následnou tradiční exhibicí taekwonda. O hodinu později se můžete přidat k malým ratolestem a skákat přes švihadlo, hrát páku nebo se utkat v běhu na 10 metrů. Po obědě je pak naplánován mini fotbal 5 na 5 a sportovní klání zakončuje jako vždy oblíbený trojnohý běh. Na konci se již tradičně koná tombola, kde můžete vyhrát hodnotné (nebo chutné) ceny. Den bude ukončen v 16:30 závěrečným ceremoniálem.
 
Jelikož je akce z důvodu kapacity omezena, prosí Korejské občanské sdružení o závaznou přihlášku na mail cks_korea@yahoo.com.


 
Ačkoliv se jedná o sportovní den, sportovní oblečení není nutností. Vchod do haly je umístěn na mostě ke Sportovní hale, jenž vede od tramvajové točny. Přijďte se 14. září pobavit se svými přáteli a seznámit se s místními Korejci!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9