V Praze bude odhaleno tajemství krásy Korejek

07:35 | 13.09.2019 Zita 0
Zajímáte se o Vaši pleť a celkový vzhled? Máte v oblibě korejskou kosmetiku? Dovězte se, jaké novinky se chystají a jakou akci byste rozhodně neměli minout!
Jak docílit krásné pleti?
Jak docílit krásné pleti? FOTO: Flickr.com/koreanbeauty
Ačkoliv má každá kultura své vlastní asociace a představy, existuje několik pojmů, které jsou dobře známé po celém světě- italská kuchyně, japonská elektronika či indické kari. Své vlastní místo si však v Česku získala i korejská kosmetika a celkově korejský přístup k péči o tělo. Přestože se tento trend v Česku vyskytuje již poměrně delší dobu, zdá se, že právě teď ještě vzrostl. Můžete si tak koupit nejen různé korejské kosmetické produkty, začínají se objevovat ještě další možnosti. 

Pokud Vás zajímá, proč mají Korejky tak hezkou pleť, můžete například zavítat na exkluzivní uvedení nové knihy od Charlotte Cho, Tajemství krásy Korejek, které se bude konat ve středu 18.9. v pražské prodejně korejské kosmetiky MISSHA. Tam si od 11 do 17 hodin knihu budete moct prohlédnout a případně zakoupit, nicméně mimo nových informací si též můžete odnést vzorky korejské kosmetiky zdarma. Na místě budou k dispozici taktéž specialistky, které Vám ukáží některé z tipů, o nichž se v Tajemství krásy Korejek píše. Pokud byste měli zájem, neváhejte využít možnosti konzultace.

Kniha samotná se zaměřuje právě na každodenní postupy, které můžete praktikovat i vy a docílit tak pokožky dle Vašich představ. Mimo to obsahuje také další tipy a to jak v péči o pokožku, tak o celé tělo. Pokud Vás tedy blížící se akce zaujala, nezapomeňte 18.9. dorazit do prodejny, kterou najdete na adrese Václavské náměstí 28 v Praze.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9