Blíží se AsianFest 2018!

17:00 | 08.03.2018 Evča 5
Přijměte pozvánku na unikátní festival v Praze, který vám přiblíží Asii nejen po gastronomické stránce. 
ASIANFEST2018
ASIANFEST2018 FOTO: asianfest2018.cz
Čeká nás další ročník AsianFest, festivalu, který se věnuje asijské gastronomii a kultuře jako takové. Konat se bude na Branické louce v Praze, 27. až 29. července.
 

Co se vlastně bude dít?

Cílem festivalu je představit návštěvníkům krásy asijských zemí, a to Čínu, Vietnam, Thajsko, Indii, Koreu, Japonsko, Filipíny, Indonésii, Malajsii nebo Srí Lanku. Těšit se můžeme na nejlepší asijské restaurace Evropy, vystoupení asijských umělců, Pandaland s papoušky a opicemi, pláž thajského ostrova Ko Pha Ngan, šanghajskou starou čínskou čtvrť nebo repliky nejpopulárnějších asijských památek např. pekingský císařský palác a socha Buddhy z ostrova Phuket.

Festival se bude díky jeho velikosti a plnému programu tedy konat po dobu tří dnů a dostat se na něj je možno pomocí lodní dopravy, která návštěvníky dopraví až k přístavišti, odkud je festivalový areál jen pár kroků.



„V roce 2018 dosáhne AsianFest nové úrovně. Se 120 restauracemi, které představují skutečnou chuť asijského gastronomického světa, 350 umělci, kteří dorazí přímo z Asie, a impozantními uměleckými a architektonickými památkami postavenými na ploše 30 000 m2 zprostředkujeme nezapomenutelný zážitek, kdy budete mít pocit, jako byste osobně cestovali do dalekých krajin.“  říká prezident festivalu Jiří Zuska ml.

AsianFest2018 je výjimečná událost, kdy se gastronomie a kultura spojí v jeden dokonale harmonický celek. Do té doby si můžete zdarma stáhnout a využívat aplikaci AsianFest, jejímž prostřednictvím získáte aktuální informace.

 

Ve třech červencových dnech nás tedy čeká:
- 120+ restaurací
- 350+ asijských umělců
- 5 scén
- 30 000+ m2
- reprodukce ikonických staveb Asie
- plavby lodí do areálu
- VIP sekce


Vstupenky si můžete zakoupit na asianfest2018.czgoout.net - nebo od čtvrtka 14. 12. i v oficiálním AsianFest kamenném obchodu na adrese Újezd 19, Praha 1 + máte možnost vstupenky vyhrát v soutěži ZDE!

Více informací získáte na oficiálních stránkách akce - asianfest2018.cz nebo na facebooku - facebook.com/asianfest2018.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9