SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na AsianFest 2018

19:48 | 06.03.2018 Mei 7
Po velkém úspěchu předchozího ročníku se AsianFest rozšiřuje, aby mohl návštěvníkům zprostředkovat skutečně výjimečný zážitek asijské kultury a gastronomie. Chtěli byste na tento festival vyhrát vstupenky?
AsianFest 2018
AsianFest 2018 FOTO: asianfest2018.cz
Festival se uskuteční ve dnech 27. – 29. července 2018 na Branické louce v Praze. Hlavní myšlenkou ročníku 2018 je zprostředkovat návštěvníkům dokonalou atmosféru a zážitek ze
zemí, jako jsou Čína, Vietnam, Thajsko, Indie, Korea, Japonsko, Filipíny, Indonésie, Malajsie či Srí Lanka.
 
Návštěvníci si budou moci vychutnat autentickou kuchyni těchto zemí, prezentovanou nejlepšími asijskými restauracemi Evropy, a zhlédnout některé z nejslavnějších asijských umělců na pěti různých scénách.
 
AsianFest 2018 je výjimečná událost, kdy se gastronomie a kultura spojí v jeden dokonale harmonický celek. Více info o festivalu najdete na jeho webových stránkách.
 
Jedním z mediálních partnerů festivalu je také AsianStyle, z.s. Přejeme Vám, ať se Vám festival líbí, ochutnáte vynikající asijské pokrmy a přiblížíte se o krok blíž asijské kultuře.

SOUTĚŽ:

Rádi byste na AsianFest 2018 zašli a ještě nemáte vstupenky? Zde je možnost, nějaké vyhrát. Soutěžíme o 1 pár vstupenek třídy Business Class a 2 páry vstupenek třídy Economy (celkem tedy vylosujeme tři výherce).
 
JAK SOUTĚŽIT:
  1. Dejte To se mi líbí naší facebookové stránce AsianStyle
  2. Pod TÍMTO příspěvkem na našem Facebooku do komentáře napište, která asijské země Vás fascinuje nebo byste se do ní chtěli podívat a proč.
  3. Označte ve stejném v komentáři někoho, s kým byste na AsianFest 2018 chtěli jít (jelikož ve dvou se to lépe táhne a každý vyhrává vstupenky dvě)

Soutěžit můžete do půlnoci 31. března 2018!!! Následně vybereme 3 nejzajímavější komentáře a zašleme jim vstupenky. 


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9