Letecká společnost ANA přidá další Star Wars letadlo

16:00 | 25.02.2017 kvacm 1
Největší japonská letecká společnost ANA v březnu vypustí do nebe další letadlo s motivy Star Wars. Bude se jednat o dopravní letoun Boeing 777, který bude létat na linkách mezi Tokiem, Osakou, Kagoshimou a Hirošimou.
Boeing 777 v budoucích barvách C-3PO
Boeing 777 v budoucích barvách C-3PO FOTO: ana-sw.com
Stane se tak již čtvrtým letadlem flotily, které bude polepeno motivy filmové ságy Star Wars. S třemi předešlými letadly přišla společnost již v roce 2015, jedním z nich byl i nový typ Boeing 787 Dreamliner s barvami R2-D2.



Nový loetoun bude upoutávát pozornost žlutou barvou trupu, protože motivem bude mluvící android ze série C-3PO. Nasazen na pravidelné lety bude od konce března, a to na mezistátních trasách z Tokia. Oproti letadlům s motivy androidů R2-D2 a BB-8, které létají na mezinárodních trasách i do Ameriky a po jihovýchodní Asii.

Březen se může brát i jako symbolické datum, protože poslední z trojice již sloužících letadel vyrazilo na cesty v loňském roce taktéž koncem března. Jednalo se o letoun s motivy R2-D2 a BB-8 dohromady.


Všechny tři letadla s motivy Star Wars na letišti Haneda

Po dvou letech se nám blíží další premiéra nového dílů série Star Wars, a tak je pochopitelné, že společnost ANA chce ze svého pětiletého partnerství se společností The Walt Disney Company (Japan) Ltd. získat co nejvíce.

Díky této jedinečnosti mezi konkurencí může získat ještě více i díky rostoucí poptávce na lety do Japonska, včetně prestiže, kterou má již tak vysokou. Jen je otázka, proč tu nemáme letadlo třeba s barvami galaktického impéria nebo stíhačky X-Wing.

Podrobné informace o linkách jednotlivých letadel a fotografie najdete na oficiálním webu projektu: www.ana-sw.com, nebo navštivte oficiální Youtube Channel.



FOTO: ana-sw.com
ZDROJ: usatoday.com, ana.co.jp, japantrends.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9