Japonské aerolinky zařadí letadla s motivy Star Wars

17:00 | 19.08.2015 kvacm 2
Japonská letecká společnost ANA nasadí do své flotily tři letadla s motivy Star Wars, jedním z nich bude nový Boeing Dreamliner s barvami robota R2-D2.
Trojice nových motivů letadel ANA
Trojice nových motivů letadel ANA FOTO: facebook.com/flyworld.ana
All Nippon Airways Co. jsou největší japonskou leteckou společností, sídlící v Tokiu. Je známá především díky několika tematickým letadlům, mezi které patří i Pikatchu z anime série Pokémon.

Tentokrát přijde s novým Boeingem 787 Dreamliner s motivem robota R2-D2 ze série Star Wars, který se objeví na pravidelné lince mezi Tokiem a kanadským Vancouverem před premiérou nového filmu, chystaného na konec letošního roku.

U toho ale ANA nekončí. Letadlo Boeing 777 obsluhující Severní Ameriku bude zase od března příštího roku v barvách robota BB-8, jenž se objeví právě v novém filmu Star Wars 
Epizoda VII: Síla se probouzí. A aby toho nebylo málo, zařadí prý ještě Boeing 767, a to s motivem R2-B2 a BB-8 dohromady.

Právě Walt Disney Co. nabídli práva pro použití, aby propagovali ve světě nový film, který přijde do kin. I díky tomu bude ANA v těchto letadlech nabízet i podšálky a jiné drobnosti v tématu Star Wars a také budete mít možnost podívat se na všech šest již natočených filmů. Smlouva je podepsána do roku 2020.


Motiv R2-D2

Motiv BB-8


Motiv R2-D2 a BB-8

Nejsem sice úplně fanatický fanoušek Star Wars, ale poslední dobou je mám docela rád. A co ANA nabídne, je prostě "Hustý!"


ZDROJ: bloomberg.com, ana.co.jp
FOTO: 
ana.co.jp

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9