Móda z ulic II.

20:07 | 02.02.2013 Hanul-Mi 9
Přináším vám druhý díl módy z ulic. Minule jsem se pohybovali v Koreji a nyní zamíříme do Japonska, abychom se mohli podívat, jak se tam obyčejní lidé oblékají.
Co si na sebe vezmou Japonci?
Co si na sebe vezmou Japonci? FOTO: stylesophomore.blogspot.cz
Japonsko je rozhodně velice rozmanitá země, co se týká módy. Možná že, když se řekne japonská móda, tak si vybavíte lolity, gyaru, decory atd. Ale zde se budeme zabývat lidmi, kteří nejsou zaměření na nějaký konkrétní styl.


Tsutomu&Kawori
Rozhodně velice ladící pár. Tsutomu, jako kadeřník, zřejmě ví, co mu sedne. Vypadá velice elegantně a nejvíc chválím jeho kabát. Má skvělou barvu a také perfektní délku. Velká "psaníčka" se začínají čím dál tím více objevovat i u mužů, a to je skvělá věc. Jenom malé bezvýznamné mínus je v tom, že svetr by mohl být trochu tmavší. 
Kawori je také velice elegantní. Make-up není výrazný, což je jedině dobře, protože by to eleganci "zabilo". Škoda je jen šály, která se zrovna moc nehodí, protože nesedí vůbec k "psaníčku".



Mayuko
Tenhle styl se k Mayuko vůbec nehodí, i když je to studentka. Tento outfit jí dělá starší. Chtělo by to trochu zpestřit nějakou barvou. Kabát z kožešiny byl špatná volba. Vypadá to, jako by si Mayuko ulovila pár koček, uřezala jim ocasy s trochou kůže, a potom si to přilepila na kabát. Velká škoda toho kabátu, protože šaty pod ním vypadají velice pěkně. A podle nohou bude mít i pěknou postavu. Ale velký plus za boty na platformě. 



Mayu
Už asi není moderní nosit jenom jednu kabelku. Všechno to působí chaoticky "alá nestíhám, hodím na sebe to, co najdu". Přitom Mayu je pohledná žena a při odstranění bílé kabelky a šedé kožešiny kolem zápěstí, by outfit byl poměrně pěkný.



Kana
Ano, tohle je naprosto dokonalé. Pánský styl u žen je opravdu oblíbený. Je to decentní, nic přehnaného. Kabelka je sladěná jak s kabátem, tak i s botami. A aby to nebylo moc pánské, doplnila outfit zlatým náhrdelníkem.



Kei
Tato 25letá slečna ví, co na sebe. Maxi kabát v pískové barvě a k tomu červené "psaníčko" od Miu Miu - tomu se říká trefa do černého. K outfitu není opravdu nutno nic dodávat. 



zdroj foto: stylesophomore.blogspot.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9