Česko-korejské dny 2013

19:56 | 07.11.2013 HungryGenius 52
Nevíte ještě, co si počít s 22. a 23. listopadem? Máme tu pro vás jeden návrh! V Ostravě se totiž budou již tradičně konat Česko-korejské dny.
Oficiální logo Česko-korejských dnů
Oficiální logo Česko-korejských dnů FOTO: dkmoas.cz
Již tradičně pořádá Dům kultury města Ostravy Česko-korejské dny pod záštitou jihokorejského velvyslanectví v Praze. Program bude probíhat dva dny - v pátek, 22. listopadu, a v sobotu, 23. listopadu.

Na programu je například workshop taekwonda, ochutnávka korejských čajů a můžete si také vyzkoušet kaligrafické psaní. Nechybí ani beseda k promítanému filmu King and the Clown v režii Czech Hallyu Wave a těšit se můžete také na vystoupení finalistů letošního K-POP Contestu a následně si s nimi zatančit při jejich workshopu. Mimo jiné se můžete nechat vyfotit v hanboku - tradičním korejském oblečení, či si zahrát hru Baduk nebo se během dvou hodin naučit korejské písmo hangul.

No nezní to všechno lákavě?

Vstupné je navíc zdarma, kromě slavnostního koncertu, kde vystoupí několik známých jihokorejských hudebníků. Na tento koncert je také nutná rezervace, takže pokud o něj máte zájem, dlouho neváhejte!

Pokud to tedy nemáte do Ostravy daleko, doufáme, že se tam sejdeme v hojném počtu.

Celý program naleznete na stránkách Domu kultury města Ostravy.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9