Korejské dny 2018 v Moravskoslezském kraji se blíží!

15:00 | 01.11.2018 DEADiX 1
Pokud máte chuť si někam vyrazit, co třeba do Ostravy a jejího okolí na Korejské dny? Těšit se totiž můžete na bohatý program pro malé i velké a nějaké to kulturní obohacení.
Korejské dny 2018
Korejské dny 2018 FOTO: facebook.com/ceskokorejska.spo...
Letošní Korejské dny v Moravskoslezském kraji proběhnou od 5. do 15. listopadu a během této doby se návštěvníci mohou těšit na vše, co se týká korejské kultury. Ať už se jedná o korejštinu, ochutnávky jídel nebo nějaká ta představení tradiční hudby. Na své si přijdou i manažeři a podnikatelé, pro které je nachystán seminář.

Kdo by si chtěl vyzkoušet vaření korejských pokrmů, tak je pro něj nachystán workshop, ale za trochu větší peníz. Pro literární nadšence jsou nachystány i dvě besedy a děti si přijdou na své během dětského dne.

Korejské dny toho nabízejí hodně a to nejen v rámci programu. Během trvání akce budou v kavárnách a čajovnách podávány korejské čaje, vedeny semináře pro korejskou komunitu nebo také proběhne den otevřených dvěří v autosalonech Hyundai. Jestli tedy nemáte nic na práci během trvání akce, určitě se zastavte. Více se dozvíte zde.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9