Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - UNBOXING

17:57 | 04.09.2013 jiry 24
Pro zájemce, fanoušky i náhodné zvědavce jsem připravil krátký foto/video report rozbalení obsahu sběratelské edice MMOJRPG hry FF14:ARR zakoupené přes amazon.
FF14:ARR
FF14:ARR FOTO: square-enix.com

Jak již název článku napovídá a popis upřesňuje, připravil jsem si pro vás krátký foto report mého rozbalení a prozkoumání obsahu sběratelské edice zatím posledního FF. Pro tento článek jsem se rozhodl i z důvodu, jelikož sběratelská edice FF14:ARR není v české distribuci, a proto je případný zájemce odkázán na zahraniční e-shopy, v mém případě amazon.co.uk. Samotný předobjednávkový systém na amazonu mě mile překvapil. Amazon u předobjednávek nemůže znát a zaručit 100% prodejní cenu v den vydání, proto vy odsouhlasíte aktuálně nastavenou cenu v den předobjednávky a zaplatíte nejnižší cenu, za kterou se daná věc nabízela na amazonu v období mezi vystavením předobjednávky a uvedením do prodeje, přičemž peníze vám jsou odčerpány z karty v den zaslání balíku. A nyní k samotným fotkám.

 

1. Krabice (přední strana) se sundanou obálkou (zadní strana)


2. Otevřená krabice

Vpravo artbook s tvrdými deskami a papírovým obalem a nalevo obal s hrou/tematické pohlednice/OST a přívěsek pro generování jednorázových hesel pro logování k vašemu S-E účtu


3. Pět tematických obrázků o velikosti pohlednic


4. Náhodně otevřená dvoustránka v artbooku



Artbook je poměrně obsáhlý. (V případném zájmu o obsah mě můžete kontaktovat na FB.)


5. Rozevřená krabice (vnější strany)


Pokud máte raději video, tak zde je záznam samotného rozbalování:



Pokud se mezi vámi najde někdo, kdo již hraje, tak ho beze všeho rád potkám v samotné hře.
Nick: Jiry Picimonka
Server: Cerberos EU
Případné dotazy se pokusím zodpovědět v diskuzi nebo aspoň zanechte reakci, jestli o články tohoto typu máte zájem do budoucna (FF15 se blíží).

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9