ARTNIA

13:00 | 02.07.2013 jiry 0
Final Fantasy FANservisový obchod s barem a kavárnou od Square-ENIXu, kde koupíte vše, co si fanoušek serie FF může přát a k tomu si dáte espresso s coffee artem Chocoba.
ARTNIA:Vchod
ARTNIA:Vchod FOTO: jp.square-enix.com
V Tokijské čtvrti Shinjuku-ku, byl 22. prosince 2012, společností S-E, otevřen obchůdek/kavárna zaměřený na prodej výhradně merchandisingu ze světoznámé JPRPG série FF. Venkovní design je takřka žádný a dal by se přirovnat k iglú, až na velký štít společnosti nad vchodovými dveřmi.



Samotný název "ARTNIA" je prý spojení slov "Art", "Area" a "Near" a tento koncept je prezentován jako "místo, které slouží jako most mezi našimi produkty a zákazníkem".

Samotný interiér je rozdělen do 3 sekcí: Cafe/Bar Area podlouhlý bílo-hliníkový bar podél zdi, u kterého jsou postaveny jednoduché stolečky s židlemi. Jsou zde podávány nápoje a dezerty laděné do stylu FF.



Druhou částí této místnosti tvoří Fancy Area, kde jsou vystaveny věci pro prodej (plyšové hračky, přívěšky na klíče (v Japonsku velmi oblíbený doplněk), figurky atd.).

Poslední částí prostor je Luxury Area, samostatná místnost v černém designu typického pro FF. Uprostřed místnosti je model krystalu a atmosféru dotváří relaxační zvuk vodopádu. Ve vitrínách v místnosti je vystaveno stříbrné příslušenství, sběratelské figurky a další dražší doplňky.



Jakožto dlouholetý fanda FF pukám závistí, jelikož vím, že v ČR se toho nikdy nedočkám, ale určitě si píšu na seznam, až budu v Tokiu "Jít na kalbu do ARTNIE!" 



ZDROJ: jp.square-enix.com
FOTO: jp.square-enix.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9