Móda z ulic Harajuku VI.

18:52 | 19.08.2013 Saki 12
Ano, po dlouhé pauze se navrací tato série článků, které vás zasvětí do současné módy z ulic Harajuku, Shibuyi či Shinjuku. Těšte se opět na plno fotek, ale i videí!
foceno v Shibuyi
foceno v Shibuyi FOTO: http://tokyofashion.com
Bylo těžké po tak dlouhé době vybrat jen pár outfitů. Takže pokud jste nesledovali dění na oficiálním webu, doufám a věřím, že naplním aspoň trochu očekávání každého. Jdeme na to.

1. Představuji vám modrovlasou, 19letou Momoko. Momo je fanynkou One Ok Rock a Creeohyp. Mezi její oblíbené módní značky patří Katie, Sister a Wildfox.

Momoko má na sobě světlounce namodralý top od Katie, stejně tak jako doplňující šortky a narůžovělou kabelku. Roztomilé doplňky, z nichž některé pochází z Nadia Harajuku - sluchátka, srdcový náhrdelník - doplňují platformové boty z Tokyo Bopper.

 



2. Maimai - stylová dívka s roztomilým blond účesem.

Maimai krátké triko s nápisem digital doplňuje černé, zlatě zdobené kalhoty z Fig & Viper a černé tenisky se zlatými cvočky. Na zádech má batoh Herschel Supply ve vojenském stylu.

  





3. Slečna Hiashi a její outfit zaujme na první pohled. Černý set s geometrickým potiskem od japonské značky i (také známý jako iTokyoMe) je doplněn o boty na platformě z Emoda. Dále má na sobě sportovní hodinky Adidas, kabelku a sluneční brýle značky SUPER

 



4. Osmnáctiletý student, model, zaměstnanec Faline Tokyo a vycházející hvězda módní scény Harajuku - to je Devil.

Devilův černo-bílý svetřík, který je zasrčen v pasových černých kalhotách, je z Nude Trump. Taška je od honosné značky Prada. Outfit si doplňil o zajímavý přívěšek nebo obojek, jak chcete, náušnice, prstýnek a polobotky. Nezapomeňte si povšimnout pěstěných nehtů.

  





5. Tohle je Kyouka. Možná jej znáte z předchozích článků. Kyouka momentálně pracuje v ramen prodejně, je aktivním účastníkem Fashion Walk Harajuku a fanouškem Moi dix Mois.

Dlouhá vesta značky h.NAOTO překrývá volánkovitou blůzu Sixh. Kalhoty značky Yellow Pants jsou spojeny podvazky - přesně jak to nosí někteří j-rockeři. Jeho robustní boty na vysoké platformě jsou od značky Yoyoyosuke. Náhrdelník a klobouk má rovněž od značky h.NAOTO. Takže je zřejmé, že jeho oblíbenou módní značkou je právě h.NAOTO, ale i Sixh nebo Dark Red Rum.

 


6. Moco je designér fairy kei značky Strawberry Planet a Mello. Mimochodem, je jí 17 let a studuje na módní škole Bunka.

Má na sobě roztomilý růžovoučký plášť se zaječími oušky a kapsami ve tvaru srdce. Tento plášť je od značky Angelic Pretty. Týlová, dvoubarevná sukně a proužkované nadkolenky jsou značky 6%DokiDoki. Růžové válenky s bambulkami dodávají tomuto outfitu korunku.

  






Další outfity:
  
  
  


Jsem zvědava, který outfit vás nejvíce zaujal a který naopak nejméně.


ZDROJ & FOTO: tokyofashion.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9