Móda z ulic Harajuku IV.

22:08 | 18.03.2013 Saki 4
A máme tady další týdenní obhlídku do ulic Harajuku! Přichází nám jaro a na módních kreacích je to znát.
Jarní/letní kolekce 2013
Jarní/letní kolekce 2013 FOTO: tokyofashion.com
1. Začneme představením dvou dívek.

Obě dívky mají na sobě přehozený černý oufit. Dívka na levé straně má na sobě černý střapcovitý šátek od Boy London. Dívka na pravé straně zas unikátní sférický náhrdelník pokrytý rezavými hřebíky s oční bulvou. Za zmínku stojí i dekorativní náhrdelník s křížem a její boty, které jsou pokryty malými zlatými lebkami. Její tyrkysové vlasy a barevné řasy doplňují celý vzhled.




2. Maya Kibbel, 17letá módní bloggerka, fotografka Cobra Snake a celebrita tumblru je známá tvář módní scény v Tokiu v těchto dnech.

Mayiny růžovo-blonďaté vlasy jsou první věcí, která upoutá pozornost. Má na sobě příliš velkou bundu z Nicopanda top, boty na platformě, batoh potisknutý očními bulvami a "grunge" kšiltovku.




3. Tato dívka seskládala svůj outfit z několika populárních japonských skate značek.

Její outfit je vybaven pestrou kostkovanou košilí s džínovým overalem, vestou od Jouetie a tygrovanými boty. Kšiltovka je od Bounty Hunter x New Era. Dále má na sobě náhrdelník, roztomilý MxMxM (Magical Mosh Misfits) batoh a náušnice z vojáčků.




4. Dívka, jejíž proužky, které nejsou jen poutavé a elegantní, ale také přímo trend tohoto jara v Tokiu.

Pod dlouhou proužkovanou košilí má krátké džínové šortky, chladné grafické šponovky a semišové lodičky na platformě. Doplňky se skládají z mašle ve vlasech, obojku a batohu, který se zdá být vyroben ze staré pytloviny v Nepálu.




5. Suguru a Micho jsou stylové duo v černo-bílé kombinaci s červenými akcenty. Suguru má 27 let a je zaměstnán u jedné společnosti. Obvykle nakupuje u Mishka a jeho oblíbenou hudbou je hip-hop (kdo by to byl řekl?). Micho je 26letá kosmetička.

Suguru má na sobě Paul Smith oblek s pruhovanou košilí, černou vestu a kloboukem. Střevíce zakoupil od Ships. To vše doplnil o srdcovou kravatu a srdcovou sponou, které odpovídají i manžety. Micho má na sobě vysoké zúžené kalhoty se zlatými detaily, bílou košili a černé sako. Její účes je opravdu úžasný a rubínová náušnice se skvěle doplňuje s párem lodiček od Esperanza.





6. Japonská studentka střední školy - Riko.

Riko má na sobě černou koženou vestu přes růžový svetr, otrhanou džínovou sukni, Choco Moo x AvantGarde Harajuku “Luv/Hate” punčocháče, modré ponožky a vysoké růžové creepersky. Odznaky, které na sobě má, jsou od Yazbukey x Lady Gaga a japonské značky DAMMY. Obličej si zakrývá slunečními brýlemi a čepici NY. Její průhledný batoh s křídly uvnitř je od Nadia Harajuku.





Další outfity:





Jaký outfit u vás boduje tento týden? Chystáte už také měnit šatník s příchodem jara?


ZDROJ & FOTO: tokyofashion.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9