Móda z ulic Harajuku V.

20:45 | 25.03.2013 Saki 11
Minulý týden nám opět přinesl několik opravdu zajímavých a módních kousků.
Pojďme se na ně společně podívat.
módní skupinka kamarádek
módní skupinka kamarádek FOTO: tokyofashion.com
1. Začneme fanynkou 2NE1, která se jmenuje Honami a pracuje v butiku Spinns Harajuku.

Honami
má na sobě "Tokyo" mikinu a košili, jejíž límeček rafinovaně přesahuje lem mikiny, prhovanou sukni, žluté pruhované podkolenky a černé kožené boty. Doplňky zahrnují modrou kšiltovku a batoh Adidas s roztomilým přívěskem zmrzliny. Její roztomilé blond vlasy, růž a červená rtěnka přidávají na vzhledu.






2.
Tsumire Sung je vysokoškolská studentka módní školy Bunka - původně z Tchaj-wanu. Její osobní styl je vždy odvážný a originální. Často si dělá svou vlastní módu. V současné době pracuje v místní prodejně Nicopanda.

Tsumire má na sobě kostkovaný kabát, top z Nicopanda, tenoučkou sukni, faux kožešinovou vestu a retro tenisky New Balance. Chladný kovový náhrdelník, náramek, okouzlující čelenka a několik prstenů doplňují vzhled. Jako příruční "zavazadlo" zvolila Barbie kabelku a barevnou peněženku od Issey Miyake Bao Bao.




3.
A zde je harajuku dívka, kterou láká barevná móda a odvážné vzory.

Na sobě barevný kabát s Hawaiian - inspirovaný potiskem podle
Jams World, grafické šaty, černé punčochy a černé Tokio Bopper boty s platformou. Dále pak stříbrný korálkovitý náhrdelník a batoh se cvočky, což je aktuálně velice módní. Nejen batohy, ale i boty, trička, bundy, atd. Její modré vlasy přidávají na vzhledu opravdu hodně.




4.
Dvě vysmáté dívky. Stříbrné vlasy vpravo poutají pozornost.

Dívka na levé straně má na sobě "MEOW" čepici, bundu s koženými rukávy, triko s tygrem, kalhoty s květinovým potiskem a černé boty na klínku. Její přítelkyně (ta vpravo) má na sobě také čepici, spolu s pleteným svetrem a semišové kozačky ke kolenům. Doplňky: náhrdelník, visící náušnice, zdobené náramky, kabelka osázená drahokamy a barevně zdobené nehty.






5. Představme si tuto dvojici s cool účesy, jež byla spatřena v blízkosti známého přechodu Shibuya v Tokiu. Dívčí nákupní taška je z mezinárodně známého butiku Candy/Sister v Shibuya.

Muž má na sobě proužkované sako a šortky se šlemi. Na jeho outfitu se opakuje zvířecí motiv - motýlek se zvířecím potiskem, legíny s potiskem leoparda a černé Underground creepersky se zipem a leopardím akcentem. Mimo to, mají jeho creepersky potisk slov "HATE" a "LOVE", napsány na zadní straně bot. V levém uchu má náušnice a v rukách svírá tašku s ničím jiným, než opět leopardím vzorem.

Co se týká slečny, její outfit naprosto růžový top s šedým svetrem, odstupňovanou sukni do pasu, volánkové ponožky a bílé korkové boty na platformě. Outfit pak doplnila o náhrdelník s hvězdou a černou tašku.





6. D
ívka s jednoduchým, ale stylovým vzhledem a s roztomilým krátkým účesem.

Jejím outfitem jsou šaty Boy London, které připomínají spíše velké triko. Pak má černou mikinu s kapucí, punčošky a černé střevíce s platformou. Doplňky: kožený obojek, ozdobená kožená kabelečka a nehty s tématikou pavučin.





7. A máme tady
Kumamiki a její světle růžové vlasy. Kuma je známá osobnost v ulicích Harajuku, a návrhář své vlastní značky Kumamiki a Party Baby.

Má na sobě roztomilé pastelové oblečení, které se vyznačuje žlutými gingham šaty s barevnou tylovou sukní, punčochy a boty Tokio Bopper. Také má na sobě četné roztomilé doplňky, z nichž některé pocházejí z Party Baby a Spank! - stejně jako náušnice a fialový šátek Vivienne Westwood. Její růžové hvězdná taška je z
Angelic Pretty.





Další outfity:




ZDROJ & FOTO: tokyofashion.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9