Móda z ulic Harajuku VII.

16:30 | 26.06.2014 Saki 12
Je tu léto a čas ukázat si opět pár módních kousků přímo z ulic Harajuku. Nechte se inspirovat!
Fuwako
Fuwako FOTO: tokyofashion.com
Dřív, než se pustíme do několika módních kousků, které jsem pro vás pečlivě vybrala, mám pro vás jedno video. Od doby, co Pharrel Williams vydal svůj hit Happy, vznikají nová a nová videa z různých měst a států, které ukazují jak jsou "happy"... Harajuku nebylo výjimkou.



A teď už k samotné módě.
 
1. Ryu je dobře známá osobnost v ulicích Tokia. Pracuje ve světově proslulém butiku Candy v Shibuya. Ryu má na sobě KTZ síťkovaný top a pod ním mikinu s kapucí Raf Simons, vintage trhané džíny a boty Dr. Martens. Jeho plátěný batůžek je od Ambush Designu.

Ryu prozradil, že poslouchá hip hop a Candy je jeho oblíbený obchod.




2. Tohle je Ayano, která pracuje ve Velo/vetica. Má na sobě bílé košilové šaty a silonky s potiskem ze Sister Shibuya a RHS (houpací boty) značky Belly Button (Tokio Bopper). Její kabelka s třásněmi je od United Arrows. No a nesmíme opomenout modrou řasenku a oranžovou rtěnku. 

Ayanina oblíbená kapela je Judy and Mary.




3. 22letá Makoto je úřednicí, jejíž oblíbená skupina je Starich.

Její sukně je od Heather a modré odřené boty značky Dr.Martens doplňují modré punčocháče. Na zádech má koženkový batoh s hroty od Moussy.




4. Tak tohle je studentka Akane (18).

Akane má na sobě pasové džínové šortky s krátkým bílým topem a svetr od UNIQLO. Celý outfit, který působí sportovně, podtrhují tenisky Nike a batoh Fila. Řetízek je od Vivienne Westwood, která je její neoblíbenější módní návrhářkou.





5. Další studentkou, od níž si představíme outfit je, 19 letá Maiko.

Kromě svých dlouhých vlasů má také dlouhý svetr a do sukně zastrčené triko YSL. Její skládaná sukně je od American Apparel. Opět zde máme punčocháče, tentokrát bílé a sandály na platformě od japonské značky Love Drug Store (LDS). Doplňky zahrnují několik zlatých prstenů, náhrdelník s křížem a jednoduchou tašku.




6. Kanata je 18letý student s brýlemi a duhově zbarvenými vlasy. Má na sobě tričko z The Circus Harajuku x Tokyo Modern Street se šortkami z WEGO. Jeho batoh je od JanSport. Kolem krku mu visí Gameboy Color a náhrdelník s mušlí. Jeho uši jsou ozdobeny spoustou náušnic, ale největší dominantou jsou právě náušnice panda a kačer Donald z korálků. Boty má ozdobeny nálepkami a plackami. No a bez povšimnutí nezůstanou ani jeho popcornové podkolenky.

Kanata má rád skupinu CreepHyp a jeho oblíbeným obchodem je Circus Harajuku.





7. Tohle je Tianba. Dlouhé šaty UNIF jsou z umělé kůže a mají vyražen grafický vzor. Její ponožky jsou od japonské "streetwear" značky HUGE, tenisky na platformě z YRU, klobouk je od Supreme a kožený batoh z MCM. Pak má na sobě zlatý řetěz, náramkové hodinky a kulaté sluneční brýle.




7. Téhle studentce je 17 let. Má ráda Top Shop obchod, zpěváka Jang Geun Suka a hudbu skupiny Def Tech.

Kina má na sobě peplum šaty z butiku Bubbles a komixové legíny Forever21. Vše je doplněno o perlový náhrdelník, rovněž z Bubbles, a růžovou volánkovou taškou přes rameno. Opět zde vidíme kotníkové boty na platformě.




8. Tyto dvě roztomilé dívky se jmenují Rinapuu a Yuipuu. Obě jsou 17 let staré a jsou to studentky.

Outfit Rinapuu je velice něžný. Ve vlasech má květinovou korunku a na sobě třešňové šaty z WEGO s džínovou košilí uvázanou na uzlík. Stejně tak jako šaty, je i zbytek oblečení z jejího oblíbeného obchodu, WEGO. Její oblíbenou kapelou je Hilcrhyme.

Copatá Yuipuu má na sobě rovněž pár kousků z WEGO, například kostkovaný top nebo batoh. Sukně je z E hyphen world gallery. Mezi doplňky zařadila jahodové náušnice, jemný náhrdelník, brýle, korálkovitý náramek a prsten. Yuipuu ráda nakkupuje v One, SPO a WEGO, a je fanouškem Kany Nishino.





Další módní kreace naleznete v galerii. Tak, který outfit vám nejvíce padl do oka?


ZDROJ & FOTO: tokyofashion.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9