Představení finalistů K-POP Contestu: Good Question

13:30 | 03.08.2013 Sunhye 0
Představení posledního finalisty letošního K-POP Contestu - skupina vystupující v kategorii Performance: Good Question!
Good Question
Good Question FOTO: CzechHallyuWave.com

Členové:
Pham Thi Lan Anh/Jaynee (18) – Leader, rapper, choreographer, dancer
Nguyen Thuy Duong/Danuš (17) – Main singer, dancer
Lucie Korubová/Lůc (19) – Dancer, ideas
Jiřina Vovsová/Jíč (17) – Dancer, ideas
Dana Čurgaliová/Dáda (13) – Singer, dancer
 

O skupině:
Lidé jsou různí. Každý z nás má jiný pohled na svět.
Někteří lidé si myslí, že tanec a zpěv jsou věci, které jsou nepotřebné k životu a jsou tzv. k neuživení. Bude to asi tím, že spousta lidí myslí jen na peníze a na sebe, ale mají tito lidé pravdu? Kde by se bez tance a zpěvu vzal na zemi smích, radost, zábava nebo dokonce láska? Myslíme si, že soutěž K-POP Contest, která je právě o tanci a zpěvu, je hlavní příčinou všech těch pozitivních věcí jako je zábava, radost, atd. K-POP v našem případě neudělal radost jen pěti rumburským děvčatům, ale splnil sen pěti dobrým kamarádkám, které žijí pro tanec.

Jak to všechno s námi začalo? Naše kamarádství už je dlouholeté jenže s tancem a se samotným nácvikem (jako celá skupina) na K-POP Contest je krátkodobé, i když jde o soutěž, o které sníme už několik let, ale naše malé sebevědomí nás donutilo doopravdy jenom snít.

Bohužel, ne všichni členové z naší skupiny pocházejí z rodiny. Sestry Lucka s Jířou bydlí nedaleko Rumburka v dětském domově a dojíždí na Gymnázium za námi do školy. Tyhle dvě holky nám něčím hodně pomohly!

Čím? Jejich dětský domov pořádal soutěž, jež byla letos na jaře. Byla to malá soutěž mezi dětskými domovy, v pravidlech se psalo, že vystupovat mohou i cizí děti společně s dětmi, žijícími v dětském domově.
Na tuto soutěž jsme se přihlásily, nebudete věřit, ale my jsme tuto malou soutěž vyhrály. To je to, v čem nám holky pomohly. A co nám dodaly? Dodaly nám odvahu se přihlásit na naši vysněnou soutěž K-POP Contest.



Jaké jsme měly pocity z postupu? K-POP Contest pro nás hodně znamená, proto jsme byly štěstím bez sebe. Budeme se i nadále snažit, abychom předvedly takový výkon, který by stačil na vítězství.
 

Vzkaz pro fanoušky:
A naši fanoušci?
Ať jste fanoušci takoví nebo makoví, vždy oceníme vaší podporu. (:
CHCEME PO VÁS JEN JEDINÉ… VELKÝ POTLESK NA ZÁVĚR!!! ♥¨^.^¨♥


ZDROJ: czechhallyuwave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9