Představení finalistů K-POP Contestu: Boom CO

19:00 | 28.07.2013 Babu 2
Tentokrát si představíme již předposlední skupinu letošního K-POP Contestu. Skupina Boom CO!
Boom CO
Boom CO FOTO: CzechHallyuWave.com

Členové:
Karolína Bendová/Kajika (19) – Leader skupiny
Tereza Kadeřábková/Lina (17) – Dancemachine skupiny
Alena Štraubová/Al (17) – Zpěvačka skupiny
Tereza Schneebergová/Chilli (16) – Stylistka skupiny
Eliška Popíková/Ellis (16) – Maknae skupiny


O skupině:
Skupinu jsme založily v září minulého roku (2012). V kompletní sestavě působíme od letošního února, do té doby jsme hledaly pátou členku, kterou se nakonec stala Ellis. V současnosti máme natočeny pouze 2 dance covery k písničkám I don’t need a man od Miss A a Sherlock od SHINee. Natrénováno máme ovšem pár dalších choreografií, se kterými chceme vystoupit na contestu :).

Když jsme se dozvěděly o konání předkol, pěkně nás to překvapilo, jelikož jsme s nimi časově nepočítaly (stejně jako ostatní :) ). Na samotném místě nás přepadla nervozita, která po povinném odzpívání naštěstí téměř opadla (jelikož nejsme žádné zpěvačky :) ). Do tance jsme daly vše, co jsme jen mohly (s ohledem na výběr bot na podpatku :) ). Poté už jsme pouze netrpělivě čekaly na výsledky.



Jméno skupiny vzniklo svým způsobem náhodně. Slovo „Boom“ vymyslel leader skupiny Kajika, aby název zapůsobil dojmem něčeho nečekaného, nového a zkratka „CO“ znamená „Czech Originals“  a má symbolizovat naší radost, že můžeme reprezentovat Česko jako amatérská taneční K-pop cover skupina.


Vzkaz pro fanoušky:

Ceníme si všech našich fanoušků (Bombs), kteří nás podporují. Naši činnost můžete sledovat na:
Facebooku
Youtube
Velice si vážíme možnosti vystoupení v českém finále Contestu, úroveň všech účastníků je velice vysoká, proto se budeme snažit dát do vystoupení co nejvíce jen půjde a zároveň se těšíme na nová kamarádství a vystoupení ostatních  Fighting!

ZDROJ: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9