Představení finalistů K-POP Contestu: Min Ji

16:00 | 09.07.2013 Babu 16
A máme zde další představení - předposlední představená interpretka z kategorie Zpěv - Min Ji!
Min Ji
Min Ji FOTO: Czech Hallyu Wave

Jméno: Vu Thao Chi/Min Ji
Věk: 14

O mně:
Na začátek celého svého představování se bych asi začala vysvětlením svého stage jména. K tomuto jménu jsem přišla přibližně před půl rokem, kdy mě tak pojmenovala moje korejská kamarádka, se kterou si teď už přes nějaký ten rok dopisuji. Nakonec mi vybrala jméno Min Ji a já se s tímto jménem začala pomalu ale jistě ztotožňovat.

Asi vás nepřekvapí, že jako nadšený fanoušek K-popu a neúnavný blogger jsem se o předkolech dozvěděla celkem časně, a to někdy dva měsíce před samotnou událostí.

Nikdy jsem o soutěže tohoto typu nejevila zájem, ale jako člověk, který rád poznává lidi a miluje načerpávání nových zkušeností, jsem se rozhodla letošního ročníku zúčastnit i já. Zkusit se má všechno, nebo ne?

A co se týče příprav na K-pop Contest? Moje „tréningy“ byly dost rozpačité už jen z toho důvodu, že jsem se dlouho rozhodovala, jestli má vůbec cenu něco jako pěveckou soutěž zkoušet, nikdy jsem totiž nevěřila, že bych měla vůbec nějakou šanci uspět. Nakonec však, jak jste asi poznali, klady předčily zápory a já se dva měsíce mohla vesele trápit s písničkou „One and Only“ od Adele, kterou jsem zvolila na předkolo.



Po svém výkonu jsem dlouho přemýšlela nad tím, co se dalo udělat líp – nad intonačními chybami a nad všemi možnými falešnými tóny. Pořád ve mně ale přežívala naděje. Svoji e-mailovou schránku jsem aktualizovala snad každou možnou sekundu. Jsem vlastně dost překvapená, že mi po těch tisících kliknutích, které jsem provedla, stále funguje myš. Nakonec jsem se ale dočkala a obdržela kladný verdikt. Asi nemusím popisovat, jak velkou radost jsem z toho měla a jak moc si toho vážím. :) Teď už jen doufám, že šanci, která se mi naskytla, nepromrhám.

Dnes se zpěv jako takový snažím trénovat každý den, ale občas se mi to kvůli nedostatku času nepovede. Každopádně dělám všechno pro to, aby se mi podařilo v srpnu podat svůj nejlepší výkon.

Vzkaz pro fanoušky:
Žádné zvláštní požadavky nemám, snad jen přijďte oblečení jako BANÁN! :)
Anebo mi jen držte palce, to doufám bude stačit :)

Odkazy:
Pokud byste se mě chtěli na něco zeptat, můžete mi psát na tumblr, tam jsem 24/7! ^^


Zdroj: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9