Představení finalistů K-POP Contestu: Keia

16:39 | 16.07.2013 Babu 1
Poslední představenou z kategorie Zpěv je Keia. Do budoucna již zbývají pouze dvě skupiny v kategorii Performance.
Keia
Keia FOTO: Czech Hallyu Wave

Jméno: Kateřina Šumová/Keia (케이아)
Věk: 16

O mně:
Jsem z Prahy a momentálně chodím na dvojjazyčné česko-španělské gymnázium. Co se mě a zpěvu týče, jako malá jsem chodila do sboru, kde jsem vydržela pěkných 8 let a pak další 2 roky na sóla. Bohužel jsem musela kvůli škole přestat a od té doby moje zpívání mohla poslouchat leda tak sprcha při mých každodenních večerních „koncertech“. Kromě zpěvu ráda kreslím a jsem vášnivý samouk jazyků (momentálně se učím ve škole španělsky a anglicky, doma pak korejsky a japonsky).

Jak vlastně vzniklo stage jméno Keia? Je to zkratka od Keililly, což je přezdívka, kterou jsem před několika lety náhodně vymyslela a začala ji používat jako login na všech možných internetových stránkách. Pokud tedy někde narazíte na uživatele Keililly, pravděpodobně to budu já. Postupem času jsem ale zjistila, že Keililly je moc složité (je pravda, že kdybych nevěděla, jak se to píše, měla bych s množstvím L a I ve slově asi problém), a tak jsem svůj nick začala zkracovat na Keia nebo Kei.


 

Týden před předkolem jsem byla pěkně nervózní. Měla jsem pocit, že nic nestíhám, že písničky dostatečně neumím, zkrátka že moje vystoupení bude propadák. V samotný den předkola mě ale během čekání uklidňovala moje nejlepší kamarádka, která mě přišla morálně podpořit. Další dny jsme pak horlivě sledovaly e-mail, prakticky každých deset minut. Ve škole, doma, venku, kdekoliv to šlo. Zprávu o postupu jsem nakonec dostala pozdě večer, když už jsem ležela v posteli. Před ségrou jsem zakryla slzy štěstí, protože jsem to chtěla všem doma oznámit až druhý den a těšila jsem se, jak ráno svoji kamarádku překvapím. Bohužel se mi ale ráno přihlásila na e-mail (byla nedočkavá stejně jako já) a z mého připravovaného překvapení nakonec nic nebylo.

Od té doby se na Contest tvrdě připravuji každý den. Dělám různá pěvecká cvičení, nahrávám tuny písniček, abych zjistila, která mi nejlíp sedí, se ségrou zkoumám, které choreografie bych mohla použít, jak je změnit atd. Řídím se zkrátka tím, že „Miracle is another name for hard work“ („Zázrak je jiné slovo pro dřinu“, kdo viděl To The Beautiful You, chápe :) )

Vzkaz pro fanoušky:
Fanouškům/Budoucím fanouškům bych ráda vzkázala, že se budu snažit, aby se vám představení líbilo, a pořádně jste si Contest užili. Zároveň vám chci říct, že si moc vážím veškeré podpory, kterou dostanu, a určitě vás nezklamu. 여러분 사랑해요, Yeoreobun saranghaeyo! :) Pokud se budete chtít během Contestu nějak projevit tak… tak… hm… třeba místo potlesku vezměte svazek klíčů a třeste s ním! (Keia -> Kei -> Key -> Klíč)


ZDROJ: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9