Představení finalistů K-POP Contestu: SIX OF A KIND

14:15 | 15.07.2013 Babu 3
Dnes si představíme šestičlennou skupinu vystupující v K-POP Contestu pod názvem SIX OF A KIND!
SIX OF A KIND
SIX OF A KIND FOTO: Czech Hallyu Wave

Členové:
LUCIE DUBNOVÁ – 92liner
Pozice: Leader, Main dancer, the oldie of the group -__-
Přezdívka: Chonsa (천사)
Speciality: V restauraci „sněz kolik můžeš“ by zřejmě visela moje fotka s nápisem – NEPOUŠTĚT.
Koníčky: Tanec, kreslení, čtení, sport, jazyky a cestování. Vše s jídlem v ruce či batohu.
Oblíbené skupiny/interpreti: Super Junior, BTOB, Jay Park, Boa, VIXX, Lunafly, JYJ, TABLO, Epik High a další…

TRầN Nữ PHƯƠNG TRÀ – 92liner

Přezdívka: HaNa
Pozice: Dancer
Koníčky: Tanec, jídlo, hudba, jídlo, cestování a hodně JÍDLA
Oblíbené skupiny/ interpreti: JYJ, Super Junior, 2PM, MBLAQ, Sistar, Miss A, BEG, a další…

RENATA RAMŠÁKOVÁ – 95liner

Přezdívka: Ren
Pozice: lead dancer, vocal
Zájmy: Jídlo, jídlo, tanec, gymnastika, jídlo, malování, hudba, jídlo, posedlost třpytkama
Oblíbené skupiny: BIGBANG, JYJ, EXO, VIXX, 2NE1, Shinee, EvoL, Epik High,a další…

LUU THI HAI YEN – 95liner

Přezdívka: Leni / Lulu / Yen
Pozice: sub vocal, visual
Speciality: Také pořád jím, i když nemám hlad, prostě jídlo miluju!
Koníčky: Zpěv, tanec, hudba, plavání, malování, hraní na kytaru, smích, kultura, poznávání nových věcí, CESTOVÁNÍ
Oblíbené skupiny/ interpreti: Big Bang, 2PM, Jay Park, History, Wonder girls, Boa, Lee Hi, G.NA, JYP, a další…
(Rádi bychom také zmínily, že se tento člen velmi často odpoutává od reality našeho světa. Pokud ho tedy na soutěži uvidíte stát s nepřítomným výrazem uprostřed sálu, stačí mu zamávat rukou před nosem a je zpět. ^^ Děkujeme za případnou spolupráci.)

JT – 95liner

Přezdívka: JT/Jenny/Ji
Pozice: Lead vocal, dancer
Speciality: Ano, speciality já ráda.
Koníčky: Jídlo na N-tou
Oblíbené skupiny/ interpreti: Je jich mnoho.
Poznámky:
“Já a jídlo jsme vaše oblíbené OTP.”
“Nevím, co je sarkasmus.”
“NEIN, DELASH TO SPATNHE!”

MARGARÉTA KOVAČIČOVÁ – 95liner

Přezdívka: Megy / Madline / Tash / Derp
Pozice: Main vocal, maknae -__-
Niečo o mne: Som vtipná, milá, úprimná, super, úžasná a hlavne som SKROMNÁ! xD
Koníčky: spev, tanec, plávanie, hranie vodného póla, počúvanie hudby, robenie zábavy a študovanie (maknae is a geek – leadernim)
Oblíbené skupiny/ interpreti: the GazettE, Miyavi,SuG, Big Bang, GDRAGON, TVXQ, B.A.P, BlockB, C Clown, CN Blue, MBLAQ, VIXX, DOK2, Beenzino, Zion.T,  EXO, 2PM, Shinhwa a další...


 

Zkušené a bystré oko čtenáře si zajisté všimlo našeho převelikého nadšení, které by snadno mohlo hraničit až s obsesí k pochutinám této planety. Přiznáváme naši závislost a jsme na ni patřičně hrdé. Pokud jsi přepaden pocitem blaha vždy, když je tvůj žaludek naplněn dobrým pokrmem, věz, že bychom rády naše následovníky pasovaly jménem STEAK, SOAKed Steak. Přijmeš-li tento post, pak je tvou povinností jísti s chutí a bez výčitek. V našem společenství není pro výraz dieta místo. Pokud Tě, milý člověče, na Contestu uzříme s plnými ústy a výrazem blaha, věz, že naše srdce budou naplněna hrdostí!

Nyní si již poslechněte samotný příběh našeho zrodu: Bylo nebylo, kdesi u severní hranice Korejského poloostrova se na horu Pektusan (백두산) sneslo z Nebeského království…ah wrong story…

I když vím, že toto představení je trochu netradiční, vězte, že to nebereme na lehkou váhu, nýbrž máme velmi rády humor a chtěly jsme, abyste se třeba na chvilku zasmáli či jen pobavili. Přeci jenom, smích je lékem na všechna trable.
Zrod naší skupiny nebyl jeden z těch lehkých a přímočarých, ale nechceme Vás zatěžovat zbytečnými detaily. Řekněme prostě, že členové přicházeli a odcházeli, skupina se měnila a nakonec se sešlo 5 členů, kteří se na prvním tréninku dohodli, že nám přece jen chybí jeden tanečník do party. Nakonec jako 6. člen, ale stejně důležitý jako všichni ostatní, byla přibrána Han a vzniklo SIX OF A KIND.

Za tímto vševypovídajícím názvem stojí náš 95liner JT, která společně se strýčkem googlem zplodila něco, co nás vystihuje. Každá z nás je jiná, každá pocházíme odjinud, každá máme svůj vlastní styl, zkušenosti a názory, a tato mnohostrannost je naší zbraní, ale občas i zkázou. Představte si nás, pokud musíte, jako 6 cupcakes – i přesto, že každá z nás má jinou náplň a polevu, jsme všechny ze stejného těsta.

Co se předkola týká, opravdu jsme byly vděčné za to, že v nás porota něco viděla a dovolila nám mít tu čest stát na podium ve finále. Tento postup nám dal takový ten pomyslný „push“ abychom byly ještě lepší, motivovanější a připravenější. Nechceme tuto vloženou důvěru jen tak promarnit, a jsme za ni opravdu vděčné a velmi nás motivuje. Nemůžeme se dočkat (beze srandy) na to, až začneme pořádně trénovat. SOAK girls často píší, jak si opakují staré sestavy, zkouší songy a učí se choreografie, které bychom mohly použít. Když jako leader vidím, jak jsou nadšené (to samozřejmě platí i pro mne), mám o to větší chuť si už stoupnout do našeho practice room a začít je dřít z kůže.
I když je vzdálenost mezi námi překážkou (a víme, že to má tak i spousta jiných skupin), budeme se ze všech sil snažit předvést to nejlepší z nás a budeme moc rády, pokud si naše vystoupení užijete.
My nehledáme slávu, jsme jen banda děvčat, která milují to, co jim bylo umožněno předvést, a chtějí, aby si to užili i ostatní lidé. Pokud nám na konci zatleskáte, zahřeje nás to u srdce, ale největší výhrou pro nás bude vidět vaše spokojené tváře. V to alespoň jako skupina doufáme.

Vzkaz pro fanoušky:
Nemáme velké iluze o tom, že bychom snad mohly získat nějaký velký fanklub, přeci jen si myslíme, že nám všem stačí milovat své idols v Koreji, ne? Pokud se však najde byť i jeden člověk, který se rád pasuje na STEAKa, myslím, že to pro nás všechny bude mind-blowing experience. Úplně nám však bude stačit, pokud se v publiku najdou lidé, kterým se naše vystoupení bude od srdce líbit, byť přišli podpořit jiného účastníka.

Kdokoliv to dočetl až sem, děkuji. Ráda bych, abyste si vystoupení užili. Hallyu girls založily tuto organizaci a tento Contest z lásky ke K-popu a přesně v tomto duchu budeme tancovat ve finále. Sharing the love for kpop with everyone!

Nakonec, když mám jako leader a sepisovatel možnost se otevřeně vyjádřit, bych zde bezostyšně ráda poděkovala mým SOAK girls. Guys, thanks for the laughs, hard work and the compromises we as an individuals have to make. I know, sometimes it’s hard when there’re 6 girls with six different views. There’s even an old story in the Korean history about the girl version of the Hwarang elite group, Wonhwa, which says it all – being an all girl group is hard. But we make work anyway and for that I’m eternally grateful. Believe in yourself and enjoy the stage, I know you’re gonna put all your heart into it. What I wanted to say is… I’m proud of you.

Your Leadernim
진심으로 감사합니다
사랑합니다


ZDROJ: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9