Kočky v japonské módě

10:00 | 13.07.2013 Hanul-Mi 5
"Kočičí" móda je velice populární u japonských mladých žen. Je tato móda atraktivní i pro vás? 
Kočičí taška
Kočičí taška FOTO: tokyofashion.com
Kočičí móda se stala velmi populární zejména u mladých japonských žen. Lidé mají kočky rádi díky jejich nezávislosti. Toulají se po světě, ale jakmile mají hlad, přijdou a nechají se rozmazlovat. Možná, že proto se "kočičí" móda objevila, ale možná je to také proto, že ženy se v oblečení s kočičí tématikou cítí roztomile.
Kočičí potisky, hlavy, uši atd. můžete najít všude. Na obuvi, oblečení, čelenkách, špercích, čepicích, taškách. Je toho opravdu dost.
 

Mnoho žen se ale i češe a maluje v duchu koček. Vlasy si ženy většinou tupírují a upravují tak, aby vlasy vypadaly jako kočičí uši. Je to velice jednoduchý způsob, jak vyjádřit styl roztomilé, nebo divoké kočky. 
 

Pokud chcete mít "kočičí make-up" zaměřte se hlavně na oči. Nejběžnější styl v Japonsku jsou oční linky vedeny nahoru. Nejlépe k tomu poslouží fotografie, jako ukázka. 
 

Jako další bychom tu měli nehty. Nehtové studio vám v Japonsku poskytne kočičí vzory dle vašeho výběru. Nebo můžete sehnat umělé nehty s kočičí tváří či otisky tlapek.



Ale co by to bylo za Japonce, kdyby neměli nějakou tu vymoženost. Podívejte se na níže uvedené promo video od japonské firmy Neurowear. Jedná se o kočičí uši na čelence, které se pohybují při reakci na váš emocionální stav.




ZDROJ: web-japan.org, fashionista.com
FOTO: wholesale7.net, kellykonomi.com,

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9