Až příliš málo oblečení?

08:58 | 23.06.2013 Hanul-Mi 13
Krátké šortky, topy a podprsenky v k-pop světě. Je to móda nebo faux pas? Ukažme si pár příkladů.
Hyo Seong
Hyo Seong FOTO: yesasia.ru
K-pop není jenom o hudbě, ale také o módě. Musíte všichni uznat, že Korea má styl a přichází s novými trendy. Nejnovější módní trend, který se za poslední rok v k-pop světě objevil mnohokrát, je "ukázat co nejvíce". V Evropě a Americe to není nic nezvyklého, ale u striktnější Koreje je to zajímavé. Momentálně se Korejci nebojí fotek ve spodním prádle a klidně jej ukáží i na pódiu. Krátké oblečení, které ukazuje tělo, je sexy, ale v jaké míře? Je to dobrý trend nebo faux pas? 
 
Jako první takový příklad si dáme sexy divu Hyunu ze skupiny 4Minute. Je známá jako sexy provokativní žena, ale kvůli tomu se jí dostává i kritiky. Kritizována byla hlavně za latexové šaty v klipu písničky Ice Cream a naposled za síťované "šortky" v klipu What′s Your Name.
 


Zde opravdu rozdělila fanoušky k-popu na dva tábory. Jedni se jí zastávali a tvrdili, že je to sexy a to k Hyuně patří, druhý tábor byl znepokojen erotickými pohyby a nedostatkem oblečení.


 
 
Další vlnu kritiky vyvolal příchod T-ara N4, konkrétněji Hyomin. Tato zpěvačka je známá jako milovnice módy, vždyť také pomohla dát dohromady oblečení k písni Roly Poly. Když vyšla teaser fotka Hyomin, některým fanouškům vadilo, že zpěvačka má na sobě jenom bílý krátký top s ostny.
 


 
Jako další tu máme jednu z nejznámějších raperek - CL! CL je většinou známá svou osobitou módou. Není neobvyklé jí vidět ve volném triku či teplácích od Adidas! Jenže při jejím comebacku se někteří fanoušci (i nefanoušci) ozvali, že se na vystoupeních až moc odhaluje.

 
Nejvíce nerozdýchatelná  byla pro některé posluchače fotografie od Jeremyho Scotta, na níž je CL v podprsence. Zde se ozvalo mnoho lidí, že je to vulgární a takové fotky nejsou nutné.
 
 
Toto byly 3 zpěvačky, o kterých se v poslední době nejvíce mluvilo. Je toto móda nebo ne? Žijeme v době, kdy je ukazování kůže na denním pořádku, a i když Korea klade důraz na "čistotu" a potlačuje vyjadřování sexuality žen, i tak se stává normální ukazování podprsenek a minišortek.

Líbí se vám tento styl, uznáváte ho nebo byste raději viděli tyto celebrity v něčem jiném?


ZDROJ: seoulbeats.com
FOTO: k-pop-girl.blogspot.com, ohkpop.com, k-popnewsnew.blogspot.com, yeah1.com, kpopfantasyland-jun-e.blogspot.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9