TOP nebo FLOP? Yoona v růžovém na "SBS Drama Awards 2012"

10:20 | 03.01.2013 Hanul-Mi 8
Po Yuri tu máme Yoonu, která se také zúčastnila také předávání cen "SBS Drama Awards 2012".
Stejně jako její kolegyně zvolila dlouhou róbu. A jakou? To zjistíte právě teď. 
Yoona a její pohádkové šaty
Yoona a její pohádkové šaty FOTO: wonderfulgeneration.net
Dne 31. prosince se i Yoona objevila na "SBS Drama Awards 2012". A to díky své hlavní roli v retro dramatu nesoucí název "Love Rain".



Yoona zvolila pro tuto událost růžové šaty s korzetovým vrškem, který se nenápadně a drobonce třpytil, a se "sukňovitým spodkem" který byl celý zdoben květinami. 

Líčení nebylo tak jednoduché a přírodní, jako u Yuri, ale i tak nebylo nějak extra výrazné. Oči celé obtaženy černou linkou/tužkou a pod oči a na víčka byly aplikovány třpytky, které oči rozzářily a zvýraznily. 



Vlasy měla zpěvačka rozpuštěné a lehce navlněné. 
Ten, kdo čekal na nějaké výrazné doplňky, má smůlu. Jen drobný řetízek, končící těsně nad klíčními kostmi, a drobné naušnice "pecičky".

"TOP" jejího oblečení je hlavně perfektně padnoucí korzet. Vzadu jí to neškrtí záda a nedeformuje jí to vnady, nýbrž pěkně tvaruje. Také velké plus má za to, že k těmto už dost výrazným šatům nevolila výrazné doplňky.



"FLOP" je v tom, že ty šaty mohly býti o pár centimetrů kratší, protože je vidět, že při chůzi dají šaty docela zabrat a ihned se mohla stát nějaká nehoda. 



A zde přikládám i video, kde můžete vidět Yoonu v plné kráse. 


A co říkáte na Yoonu vy? Líbí se Vám šaty? 

FOTO: wonderfulgeneration.net

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9