Představení finalistů K-POP Contestu: Delicious

15:00 | 26.06.2013 Babu 1
Dnes si představíme skupinu s nejmladším věkovým průměrem celého K-POP Contestu!
Delicious
Delicious FOTO: Czech Hallyu Wave

Členové:
Mai Thi Anh/Maika (13) – Main dancer, choreographer, vocalist
Tran Huyen Anh/Ann (13) – Dancer
Yen Ligasová/Suzy (13) – Dancer, maknae, stylist
Halan Vu/Hayley (13) – Main singer
Luong Thi Thu Ha/Pong (13) -  Leader, stylist

O skupině:
Zakladatelkami Delicious byly Pong a Hayley. Sjednotily jsme se koncem ledna. Bohužel jsme kvůli přijímacím zkouškám o hodně času přišly. Pořádně trénovat jsme začaly až koncem března. Na srazy, které byly vždy v neděli, jsme musely dojíždět k Hayley, která má prostor pro trénování. Výběr písní byl velmi komplikovaný, ale zanedlouho jsme přece jen došly ke společnému názoru. Dlouhou dobu jsme dumaly nad výběrem jména pro skupinu. Napadala nás různá a šílená jména. Nakonec nám však vymyslel název někdo úplně cizí.

Makaly jsme ze všech sil, věděly jsme, že se nám čas stále krátí, chvílemi panovala panika a stres. Samozřejmě nechyběly ani momenty, kdy jsme se smíchem za břicho popadaly. Dá se říct, že jsme nestíhaly. V den předkola jsme byly nervózní, přitom jsme se velice těšily na naši první společnou ‘‘performance‘‘. Než jsme nastoupily před porotu, trénovaly jsme jak zpěv, tak i tanec. Když jsme ukázaly porotě, co v nás je, vyslechly jsme si chválu a zároveň kritiku. Zanedlouho jsme se dozvěděly o postupu do finále, měly jsme všechny obrovskou radost. Moc děkujeme! Jsme rády, že jsme dostaly od porotců zpětnou vazbu a určitě NEZKLAMEME!


 

Vzkaz pro fanoušky:
Přijďte se na naše vystoupení kouknout a podpořit nás! Všimly jsme si, že předchozí skupiny vás vyzvaly, abyste je podpořili barevným oblečením. Tak jestli nás chcete podpořit, pro změnu přijďte třeba NAZÍ :D
PS: To s tou ‘‘NAHOTOU‘‘ byl jen vtip, přijďte v tom, v čem se budete cítit nejpohodlněji. Jinak byste nás asi vyvedli z míry! :D Dobrá nálada a pevné hlasivky… To je vše, co budete pro naši podporu potřebovat! 


Zdroj: CzechHallyuWave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9