Představení finalistů K-POP Contestu: Fourteen

16:20 | 06.06.2013 Babu 3
Dnes se nám představí duo, které se ve finále utká o prvenství s ostatními soutěžícími v kategorii "Zpěv".
Fourteen
Fourteen FOTO: Czech Hallyu Wave
Fourteen

Členové:
Lucka Jindrová/L.J. (18) – Leader, dancer, rapper
Nikola Vokáčová/Chiqui (17) – Main vocal, dancer, maknae


O skupině:
Naše dvoučlenná skupina Fourteen vznikla v prosinci 2012. Původně jsme plánovaly mít až 5 členů, avšak zbyly jsme jen dvě a to nám nakonec velmi vyhovuje. Spolupráce a domluva je tak jednodušší. Ano, občas bylo těžké se shodnout, ale to k tomu přeci patří.

A proč vlastně Fourteen? Nad názvem jsme ani nemusely dlouho přemýšlet. Jeden z prvních nápadů byl právě Fourteen, jelikož jsme se obě narodily 14. a zjistily jsme, že je to i naše oblíbené číslo. Od výběru názvu si všude čtrnáctky všímáme a čas 14:14 je pro nás magický.

Naše vystoupení jsou všestranná, jelikož zahrnují zpěv, tanec i rap, který je pro nás typický. Nikoho přímo neimitujeme, tudíž je náš výběr písniček rozmanitý. Od Outsidera přes B.A.P až po 2NE1. Proto v našem vystoupení najdete spousty žánrů a snad si zde každý vybere to své.

Co se zkoušek týče, bylo vždy těžké se dohodnout na čase i místě, ale touha po dosažení našeho cíle nás hnala vpřed. Prostory k nácviku nebyly velké ani vyhovující, i tak jsme daly dohromady kvalitní vystoupení. Ale jak se říká: vždy je co zlepšovat.

Od předkola jsme nevěděly co očekávat, a proto nás spousta věcí velmi překvapilo (prostředí, porota i lidé kolem), přesto jsme se snažily soustředit na výkon a i když určitě nebyl 100%, jelikož i nás tréma občas porazí, tak jsme z hodnocení poroty měly radost a rozebíraly jejich slova ještě dlouho potom. Každý den jsme byly velmi napjaté a hlídaly náš e-mail. Doufaly jsme v pozitivní výsledek, který nakonec přišel, a radost byla opravdu velká. Do finále se neuvěřitelně těšíme. Hlavně si to užít, abychom jednou měly na co vzpomínat.



O členech: 
Lucka: Mám spousty přezdívek a každý z mých kamarádů mi říká jinak, nakonec jsem ale vybrala L.J. Mou nejoblíbenější skupinou jsou B.A.P. Mám ovšem jinak velmi rozmanitý styl. K-POP poslouchám okolo 3-4 let a začínala jsem se SuJu. Největší oblibu jsem si našla v rapu, kterému se věnuji již skoro rok. Snažím se trénovat jak jen to jde. Kolikrát se mi v noci nechce spát a tak občas alespoň na chvíli ještě zasednu k textům.

Největší vzor mám v Outsiderovi. Málokdo by mi určitě ještě teď uvěřil, že si zkouším jeho písně, ale doufám, že se to všem bude na Contestu líbit. Moji kamarádi mě podporují od samého začátku a to mě ještě spousta z nich neslyšela. Jim jsem opravdu nejvíce vděčná a kvůli nim se budu snažit makat mnohem víc, než doteď.

Nikča: Má oficiální přezdívka je Chiqui, což vzniklo jako zkratka pro Chiquitu. Svoje první video z K-POPu (Lollipop – od Bigbang a 2NE1) jsem objevila na facebooku už asi před 3 lety a musela jsem ho poslouchat stále dokola. Od té doby jsem poznala spousty nových skupin, ale stále je mojí nejoblíbenější právě 2NE1 a tím pádem celá YG Family. Od té doby jsem se o svět K-POPu začala velmi zajímat a později i o korejskou kulturu, jídlo, filmy a další. Absolvovala jsem i kurz korejštiny, ze kterého si bohužel už pamatuji jen velmi málo. Co se zpěvu týče, navštěvovala jsem základní uměleckou a hudební školu Jabloňovou, takže zpěv mě obklopoval od malička, jak ve sboru, tak sólově. Dodnes chodím na sólový zpěv a účastním se vystoupení, která mě velmi baví.


 

Co dodat na závěr?
I když jsme naši skupinu vytvořily za účelem soutěže, tak i po skončení chceme v našem působení pokračovat a stále se zlepšovat. Do soutěže se zapojujeme celým svým srdcem a každou část naší práce důkladně promýšlíme. Doufáme, že si všichni naše vystoupení užijí a budou i pořádně skandovat.

Vzkaz pro fanoušky:
Naši fanoušci: Teens
Náš pokřik: Fourteen, for my Teen, best baby!!
Naše motto: When you’re happy nothing changes, but suddenly everything is different.
Náš znak: 14

Pokud nás chcete na Contestu podpořit, přineste si s sebou šátek (jakékoliv barvy).
Těšíme se na vás!!  Vaše L.J. a ChiquiJ.

Odkazy:
Facebook

Dlužíme velké poděkování našemu fotografovi Kubovi Miřejovskému.



Zdroj: CzechHallyuWave.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9