Představení finalistů K-POP Contestu: Ells

12:05 | 19.05.2013 Babu 4
Jako třetí se nám představí první sólová zpěvačka, která se prosadila na pražském předkole. 
Finalistka Ells
Finalistka Ells FOTO: Czech Hallyu Wave

Ells

O mně:
Jmenuji se Eliška Welschová a je mi 18 let. Hodiny hudební výchovy mě sice nikdy moc nebavily, ale doma jsem si ráda a často prozpěvovala (k nepochopení celé rodiny). Vzhledem k tomu, že se o K-POP zajímám již pár let, řekla jsem si, že by nebylo špatné zkusit K-POP Contest, který byl minulý rok vážně skvělý.

Když jsem se dozvěděla, že se koná nejdříve předkolo, začala jsem trénovat pod přísným a tvrdým dohledem mojí sestry. Na vystoupení jsem šla značně nervózní, ale porota byla moc milá, což mě trochu uklidnilo, ale s mým postupem jsem to nijak neviděla. O to větší bylo překvapení, když se na seznamu finalistů objevilo i moje jméno. Upřímně, pořád se z toho ještě nějak nemůžu vzpamatovat.

V hudbě mě velmi inspiroval japonský zpěvák Yuya Matsushita a díky jeho písním jsem začala aktivněji zpívat. Z korejské tvorby mám ráda hlavně chlapecké skupiny, například Super Junior, B.A.P., Teen Top, U-KISS, Nell. Z dívčích zpěvaček mě nejvíce oslovila Gummy a Fat Cat.

Ve svém volném čase se kromě zpívání věnuji také pečení, hraní na piano (věčný začátečník), vyrábění šperků a čtení knížek. Jednou mojí velkou závislostí jsou asijské akční mafiánské filmy a seriály, u kterých se vždy skvěle odreaguji.

Svůj postup do finále beru velmi zodpovědně, protože už jen účast v této soutěži je pro mě osobním vítězstvím.

Zdroj: czechhallyuwave.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9