Obchod s kosmetikou Missha v Brně

18:00 | 25.06.2013 Naiseen 36
S radostí Vám oznamujeme, že v naší malé zemi jménem Česká republika byl v Brně otevřen obchod s kosmetikou jihokorejské značky Missha.
Usměvavý personál obchodu
Usměvavý personál obchodu FOTO: facebook.com/KorejskaKosmetika...
Dne 17.6.2013 v 11:00 mohli Brňané poprvé navštívit nový obchůdek s korejskou kosmetikou značky Missha. 

Prodejna se nachází v Obchodní pasáži ROZKVĚT na náměstí Svobody 16 a má otevřeno v pondělí až pátek 9:00 - 19:00 a v sobotu od 8:00 - 13:00. 

Obchůdek nabízí širokou škálu dekorativní kosmetiky, parfémy, pleťové přípravky nejen pro ženy, tělovou a vlasovou kosmetiku a v neposlední řadě také pomůcky pro ošetření a úpravu pleti. Na oficiálním internetovém portálu missha.cz naleznete nejen internetový obchod nabízené kosmetiky, ale také aktuální akce, které Missha v České republice nabízí.


Obchod má přívětivý personál, který Vám s radostí poradí a pomůže při výběru kosmetiky, která se bude hodit přímo pro Vaši pleť.

Pokud jste snad ještě nenavštívili facebookové stránky společnosti Missha, určitě si nenechte ujít aktuální fotografie z obchodu, které pravidelně aktualizují.



Mezi hlavní produkty kosmetiky Missha bychom mohli zmínit BB krémy nebo také jejich speciální kosmetické řady vyvinuté přímo v Jižní Koreji. Můžete se tedy setkat s produkty Super Aqua, Time Expert a BB krémy s nejen SPF, ale také PA ochranou. Pro více informací navštivte přímo internetové stránky missha.cz.



Obchod také připravil slavnostní otevření za přítomnosti vítězky celosvětové soutěže krásy Miss Earth 2012 Terezy Fajksové a zpěvačky Moniky Bagárové, které se uskutečnilo dne 24. června v 14:00. Určitě sledujte Missha Facebook pro více detailů a také fotografií.

Jak jste si určitě všimli, obchod opravdu září Jižní Koreou a láká k návštěvě. Už jste se tam byli podívat i vy? Navštívili jste slavnostní otevření prodejny? Podělte se s námi o vaše zážitky!

ZDROJ: Missha Facebook
FOTO: missha.cz, Veronika, facebook.com/KorejskaKosmetikaMissha

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9