Fialová revoluce proti stárnutí pleti a vráskám od MISSHY

17:02 | 19.06.2014 Mei 0
Fialová řada výrobků značky Missha Time Revolution je určena proti stárnutí pleti a hlubokým vráskám. Zaručí vám zlepšení celkového stavu pokožky.
Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule
Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule FOTO: missha.cz
Mezi hlavního pomocníka proti vráskám z této řady patří MISSHA Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule neboli ampule pro intenzivní ochranu proti stárnutí pleti a hlubokým vráskám, která je dostupná v 50 ml balení za 1 258 Kč. Nejedná se sice zrovna o nejlevnější záležitost, ale má vynikající odezvy a navíc díky dávkovacímu kapátku velmi dlouho vydrží.



Sérum má jemnou krémově-gelovou konzistenci a lehkou vůni. Výrobek zaručuje zlepšení stavu pokožky, k čemuž dopomáhají fermentované mléčné kyseliny v něm obsažené. Ty pomáhají revitalizovat pleť a vylepšují poškození pokožky vnějšími faktory. Dalšími funkcemi, které Missha od tohoto séra slibuje, je obnova přirozené ochrany pokožky, vyhlazení jemných vrásek a obnova pružnosti pleti. Sérum vaši pokožku dokonale vyhladí, rozjasní, zhydratuje a zjemní póry i vrásky.

Někomu může vadit trochu lepkavější konzistence. Ovšem jelikož se sérum nanáší na noc, není to jistě velký problém. Navíc se velmi dobře a rychle vstřebává.



Z recenzí zákaznic je znát velké zlepšení pleti již po několika použití. Sérum má dokonce úžasné odezvy, co se týče boje proti akné.

Ze stejné řady s fermentovanou kyselinou mléčnou nabízí Missha ještě také dvoudílnou jednorázovou omlazující masku, která navrací pokožce vitalitu a funguje jako prevence poškození pleti. Fermentované složky a kultury lactobacilus, které jsou v ní obsaženy, omlazují pleť a vylepšují její strukturu. Pleť je po použití okamžitě viditelně vypnutá a rozzářená. Maska se nanáší před spaním na 15 až 20 minut. Vhodné je ji používat 2x až 3x týdně.



V České republice můžete tento výrobek zakoupit v kamenné prodejně značky Missha v centru Prahy v Pasáži U Stýblů (Václavské náměstí 28).

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9