Hydrogelové plátky s bulharskou růžovou vodou Heimish [Recenze]

13:00 | 28.02.2021 TerkaS 0
Nevzhledné kruhy pod očima trápí nejednu z nás. Účinným pomocníkem nám mohou být hydrogelové plátky s bulharskou růžovou vodou značky Heimish. Přesně ty jsme vyzkoušeli a máme pro vás recenzi. Jestli produkt obstál, se dozvíte v našem článku.
Plátky naleznete v kompaktním balení
Plátky naleznete v kompaktním balení FOTO: TerkaS/AsianStyle.cz
Značka Heimish se zaměřuje na vyjádření speciální přitažlivosti v jednoduchosti a přirozenosti. Jemná a přírodní kosmetika je tak lákavá pro každého a okamžitě upoutá pozornost. Razí heslo: Přírodní a perfektní make-up pro jakýkoliv typ pleti. Denní používání našich produktů pro docílení jednoduchého make-upu vás učiní ještě krásnější. Většina produktů značky je v pastelovém provedení, čímž ještě více upevňuje přirozenost.

Hydrogelové oční plátky s bulharskou růžovou vodou by měly být 100% ekologicky šetrné a rozpustné ve vodě. Intenzivně pečují proti vráskám a zároveň rozjasňují pleť. V jednom balení se nachází 30 párů plátků a k aplikaci poslouží malinká špachtlička, jež vám rozhodně usnadní nanesení plátků na obličej. Osobně vyzdvihnu příjemnou vůni roztoku, jímž jsou plátky napuštěny, nejsem totiž fanynkou kosmetiky, která má pronikavý chemický zápach. Jelikož mám citlivější pleť, měla jsem obavy z alergické reakce, ale ta se nedostavila. Produkt je tedy rozhodně šetrný vůči citlivé pleti. Poprvé jsem trošku bojovala s nabíráním plátků na špachtli a následným nanášením pod oči, ale nakonec se zadařilo. Překvapil mě chladivý efekt, který se projevil pár minut po nanesení. Během působení plátky lehce změní konzistenci, protože se roztok vsákne do kůže, a tak z obličeje potom sundáváte jen želatinovou slupku. Pleť byla i další den svěží a na dotek hebká.

Pleť při první aplikaci vs. po čtvrté aplikaci

Celkově hodnotím produkt velmi pozitivně, předčil má očekávání. Příjemná vůně a viditelné účinky na mé lehce suché pleti se dostavily okamžitě, i kruhy pod očima zesvětlaly. Pleť je nyní hydratovaná a svěžejší než kdy jindy. Jediná informace, kterou postrádám, je, jak často by se měly plátky na obličej nanášet. Já osobně jsem je aplikovala dvakrát do týdne. Mimo to ale zázračné hydrogelové plátky Heimish doporučuji. Za příznivou cenu je zakoupíte na stránce SKIN.RECIPE.

FOTO: TerkaS/AsianStyle.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9