Móda z ulic Harajuku III.

21:00 | 10.03.2013 Saki 6
Dneska si představíme podrobněji pouze 4 outfity. Ale nebojte se, o nic ochuzeni nebudete, jelikož se konala další "Harajuku Fashion Walk", a tak mám pro vás spoustu fotek a nějaké to video z této akce.
záběr z pochodu
záběr z pochodu FOTO: tokyofashion.com
Outfity týdne:

1. Máme zde první, přátelskou dívku jménem Moko s hezkými růžovo (fialovo?) oranžovými ombre vlasy. Má na sobě předměty od několika nejslavnějších harajuku kawaii značek. Mokina oblíbená harajuku značka je Candy Stripper a zajímá se o vizual kei kapely jako jsou SuG a Sid.

Moko má na sobě pletený svetr s křídly na zádech a roztomilé pruhované šaty se stuhou a krajkovými detaily. Má také Milklim punčochy s potiskem medvídka, volánkové ponožky a růžové Tokyo Bopper botky s platformou. Své tělo ozdobila růžovým límečkem s kovovými cvoky, velice populárním náhrdelníkem z kostry ruky, kterého jste si jistě všimli už na kde kom a to i ze scény k-popu, fialovým křížovým náhrdelníkem, růžovým náramkem s hroty, Nile Perch odznakem a různými roztomilými prsteny. Má i tašku v podobě srdce z Milk a Candy Stripper x Snoopy ruční tašku.





2. Yuriko Tiger je italská cosplayerka a milovník japonské módy. Je jí 19 let a zatím studuje. Yuriko ráda nakupuje v 6% DOKIDOKI a Broken Doll. Její oblíbená zpěvačka je Kyary Pamyu Pamyu.

Yuriko má na sobě Banana Fish bundu, mikinu s kapucí z 6% DOKIDOKI a tričko s potiskem. Sukně je také od 6% DOKIDOKI a její barevné punčochy jsou od Peace Now. Doplňky má z Broken Doll, Galaxxxy a ručně vyrobené - květinově ozdobené sluneční brýle, nadrozměrně velký odznak, brýlový náhrdelník, náhrdelník s panenkou, lebkou, prsteny ve tvaru kočky, křídel a srdce. Kožešinový batoh s oušky a ocáskem je z Shibuya109. Její boty s vysokou platformou koupila rovněž v Shibuya109 a jsou od japonské značky Glad News.






3. Seznamte se s Tomoko, 20letou designérkou. Ráda nakupuje v ANAP a G2?. Také je fanouškem Maximum the Hormone a Linkin Park.

Tomoko má na sobě triko s kočkou a stříbrnou sukni, obojí je z ANAP. Dále vínově červený kabát přes ramena, čepici s oušky, péřové náušnice a kovový náramek ve tvaru kostí. Kolem krku si zavěsila neonový hvězdičkový náhrdelník, fotoaparát a nějaké hračky. V ruce drží popcorn tašku a její vínové šněrovací boty jsou z Shimamura.





4. Poslední outfit, se kterým se seznámíme dopodrobna bude od roztomilé, 16leté Rinalee. Je fanouškem kapely News a ze všeho nejvíce ráda nakupuje v Katie.

Na první pohled, mimo růžového podbarvení vlasů, upoutávají pozornost velice zvláštní legíny. Rinalee má na sobě Lost & Found černé krajkové šaty s mašlí v pase, bílý kožíškový kabát z One Spo a černo-bíle creepersky s extra vysokou platformou. Její batoh s křídly je z Lost Mannequin a doplňky z Love Drug Store, Katie a Pielpie. Rinalee si uvázala stužku kolem krku a nasadila barevné kontaktní čočky. 





"Harajuku Fashion Walk # 15":

Minulý víkend se konal již 15. ročník harajuku pochodu. Barevní "tokijáci" spojili své síly s mezinárodními účastíky a za použití síly módy oživili ulice Harajuku v Tokiu.

Harajuku Fashion Walk si klade za cíl vytvořit příznivou a zábavnou akci pro lidi se zájmem v alternativní japonské pouliční módě.





15. ročník "Harajuku Fashion Walk" představoval mnoho různých stylů - od barevných decora a pohádkových kei po tmavší gotiky a nebo lolita subkultury shironuri. A spíše než se vám tady snažit popsat všechny různé styly, jež se na tomto pochodu vyskytly, se raději podívejte na fotky níže a nezapomeňte si pustit i video. Určitě uvidíte známe tváře, se kterými jsme se setkali v předchozích článcích.



















Tak dneska máte na výběr z mnoha outfitů, které u vás vedou nejvíce a které naopak nejméně?


ZDROJ & FOTO: tokyofashion.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9