Podzimní inspirace - odloveno v Tokiu

22:55 | 11.09.2017 Zita 4
Blíží se podzim a s ním i čas na provětrání některých teplejších kousků ve vašem šatníku. Inspirujte se módou z ulic Harajuku, Shibuyi či Shinjuku!
Vlasy to mnohdy jen začíná...
Vlasy to mnohdy jen začíná... FOTO: Tokyofashion.com
1. Harajuku

Harajuku je mezi všemi příznivci módy vyhlášeno jako místo, kde se může vyjádřit opravdu každý. Na první fotce si můžete prohlédnout QissQill (vyslovujte jako Kiss Kill), na druhé Chibaka, dvacetiletého studenta, jehož vlasy ještě nedávno nesly tóny fialové.


QissQill


Chibako

2. Shinjuku

Mezi další oblíbenou lokalitu se bez pochyby řadí i Shinjuku, kam se vydal i tento opět dvacetiletý pár- Aran a Hiromi. Zatímco Aran již pracuje, Hiromi stále navštěvuje jednu z tokijských vysokých škol. Přesto však rádi nakupují spolu- své o tom svědčí i doplňky zakoupené v obchodě Mawi.


Aran a Hiromi

3. Shibuya

Pomyslným zakončením našeho street fashion trojlístku se pro dnešek stane Fire Dori na Shibuye, kde se nám podařilo objevit dva osmnáctileté kámoše z Tokia- Keie (vlevo) a Kyosukeho (vpravo). 
 

Kei a Kyosuke

Pokud vás ukázky zaujaly, neváhejte se podívat na další dolů do galerie. Který model se vám líbí nejvíce a na který byste si pravděpodobně asi netroufli? 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9