Restaurace v Japonsku: Ninja Akasaka

16:00 | 26.09.2015 Maysha 0
Představovali jste si někdy, že by vás obsluhovali ninjové? Že ne? Nevadí. Všichni přeci víme, co Japonci dokážou vymyslet. V článku se dozvíte o restauraci, kde vás obsluhují již zmiňovaní ninjové.
Dámy a pánové, tohle je k jídlu (pečivo, zmrzlina a korpus na dort)
Dámy a pánové, tohle je k jídlu (pečivo, zmrzlina a korpus na dort) FOTO: Julia Parsons / flickr.com

Už samotný název vypovídá, že interiér restaurace je zásadně v ninja stylu. To ale není všechno! Číšníci jsou oděni v ninja uniformách!


Vchod do restaurace

Ještě než se rozepíši, hned při vstupu je tma, která není způsobena výpadkem proudu. Hosté jsou vítáni v odděleném vchodě ninjou, který hosty provede menším tréninkem, aby se seznámili s ninja světem. Trénink vede přes utajenou chodbu s mostem a skrytými vchody, které vedou do jídelny a přes bludiště.


Interiér restaurace a ukázka jídel

Menu je sepsáno na dlouhém svitku, který donese váš ninja. Výběr jídel a nápojů je obrovský, takže je z čeho vybírat. Dokonce jídla nejsou podávána klasickým způsobem, např. některé koktejly jsou servírovány v kulatém akváriu pro zlatou rybku. Během jídla ninjové zajistí, abyste se bavili různými magickými triky či představeními. Svého ninju přivoláte pomocí tlačítka, které je skryté pod stolem.


Zde uvidíte tzv. magické triky prováděné na jídle, svitek a trochu interiéru

I když je tahle restaurace dražší, určitě stojí za to ji navštívit! Nejlevnější „à la carte“ (běžný jídelní lístek, ze kterého si můžete libovolně kombinovat pokrmy, přílohy a nápoje) si můžete objednat od 600 jenů (cca 120 korun) do 10 800 jenů (cca 2200 korun). Naopak nejlevnější chodové menu si tam dáte za 5700 jenů (cca 1200 korun) a nejdražší za 20 000 jenů (cca 4000 korun). Samozřejmě nezapomněli ani na vegetariány, čehož si osobně vážím.

Rezervace přijímají 2 měsíce předem, dříve ne. Ninja restaurace je k dispozici nejen v Japonsku, ale i v New Yorku (pouze na rezervace).

Adresy
1. patro, Akasaka Tokyu Plaza, 2-14-3 Nagata-cho, Chiyoda-ku, Tokio
25 Hudson Street, New York


FOTO: jenny cu / flickr.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9