Řetězec Yakiniku vám dopřeje vychutnat si barbecue se svými psy

13:00 | 05.05.2019 Sachi 0
Tokio - Většina restaurací v Japonsku nabízí smorgasbord neboli bufetový stůl s nabídkou grilovaných pokrmů, které dokáží uspokojit chuťové buňky i toho nejnáročnějšího zákazníka.
Trpělivý psí zákazník
Trpělivý psí zákazník FOTO: tokyospark.com/ushisuke-yakini...

Řetězec Yakiniku vlastní pět podniků po celém Tokiu, avšak každý podnik nabízí jiné menu, které se odlišuje od ostatních. Yakiniku – Ushisuke se liší od ostatních svým otevřeným přístupem k zákazníkům a jejich mazlíčkům.
 

V Ushisuke tak panuje příjemná atmosféra za přítomnosti psích trenérů, a pokrmů vytvořených z psích dobrůtek, díky kterým se budou vaši malí psí kamarádi cítit uvolněně a spokojeně.


Pro chlupaté přátelé jsou k dispozici různé pokrmy schválené veterinárním lékařem, od talířů pečeného hovězího či kuřecího masa, až po lahodný hovězí jazyk. To vše krásně prezentované a uspořádané tak, aby se cítili jako součást své rodiny.
 



Avšak i v Ushisuke panuje striktní seznam pravidel, která se nesmí porušovat. Jedním z mála z nich je, že pes nesmí sedět na stole nebo se nesmí používat příbor ke krmení psa. Dodržování pravidel udržuje soulad s předpisy hygienických pravidel vedených pro gastronomické podniky a bezpečnost hostů.

Více lze zhlédnout na ushisuke-oneshot.net a instagram.com/ushisuke_group.


Nakonec věříme, že prosté psí jídlo je dobré, ale proč si nevychutnat psí barbecue se svým páníčkem?
 

ZDROJ: youtube.com, japantoday.com
FOTO: facebook.com/うしすけメディア-株式会社アップストリーム

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9