Móda z ulic I.

13:36 | 01.02.2013 Hanul-Mi 19
Přínáším Vám první díl korejské pouliční módy. I obyčejní Korejci mají svůj styl a my se můžeme mnoho přiučit.
Co všechno Korejci nosí?
Co všechno Korejci nosí? FOTO: yesstyle.com
Pokud se zajímáte o korejskou módu, rozhodně se inspirujete hlavně kpop stars. Jenže po korejských ( hlavně seoulských) ulicích chodí mnoho lidí se zajímavými outfity. A proto vám představím první várku outfitů, které rozhodně stojí za řeč. 

Aris.
Jednoduchý pánský styl. Co rozhodně můžeme ohodnotit pozitivně je, že toto je outfit, který zrovna není "in", ale to právě dělá Aris velice originální. A třešničkou na dortu jsou rozhodně boty od Jeffrey Campbell. Mínus je jenom v tom, že by možná nebylo na škodu použít korektor, nebo make-up. 



Novo
Sexy a rock-star. Vyvážená kombinace neformálního a elegantního oblečení. Velké plus za tričko. Zvolit tričko s V výstřihem je perfektní způsob, jak předvést tetování.



Gyung Ah Choi
V česku je retro styl teď rozhodně v módě a puntíky jsou velice oblíbené. V Koreji určitě také, což se můžeme přesvědčit například v klipech od Secret (Shy boy), SNSD (Hoot) a nejvíce podobné jsou tomuhle outfitu T-ara (roly poly). I když by se zdálo, že vzít si puntíkovanou sukni a také tričko by byla sebevražda, tady je opak pravdou. Pasová sukně udělá krásný pas, černé punčochy zúží nohy a podpatky je prodlouží. Mínusem je akorát kabelka, která už se nehodí. 



Hana 
Toto rozhodně tady v Česku asi na muži, nebo chlapci nenajdeme. Punčochy patří ženám nebo snad ne? Rozhodně je to originální. Tričko je vyrobeno doma, jak Hana uvádí. Celý outfit se točí v elegantním stylu. Boty jsou opět tou třešničkou (Dior Homme). Rozhodně by si Hana ale příště měl vzít černé sako místo mikiny s proužky.



zdroj: streetpeeper.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9