Móda z ulic III.

17:59 | 03.02.2013 Hanul-Mi 14
Dneska se opět podíváme do soulských ulic a zapátráme po pěkných, méně pěkných a i nepěkných MUŽSKÝCH outfitech.
Soulští muži na ulicích.
Soulští muži na ulicích. FOTO: seoulawesome.wordpress.com
Kang Jun Sup
Tento mladík si asi zapomněl sundat pyžamo. Nevím co je to teď za novou módu nosit "kombinézy", ale toto je opravdu na venkovní chození nevhodné. Přitom vzor ani barva není hrozná, takže kdyby z tohoto "pyžama" byl jen vršek v podání košile a Kang Jun Sup měl normální kalhoty, opravdu by to vypadalo lépe. Ale aspoň že v pozadí je G-Dragon. 



Gong Seung Hwan
Tohle je opravdu jiné kafe, než předešlý outfit. Působí to tvrdě, ale elegantně. Velké plus za to, že všechnu tu černotu obohatil modrým šátkem. Tady rozhodně není co vytknout.



Choi Ji Woo
Opravdu... zajímavé. Začneme od hlavy. Účes mu vůbec nesluší a nejhorší je na tom ta ofina. Černá kožená bunda je zajímavá a rozhodně pěkná. Na šortky se dá ještě koukat, ale podkolenky a boty na platformě? U kluka? U holky by byl tento outfit mnohem lichotivější. Choi Ji Woo v tomto outfitu spíš vypadá jako blázen.



Cho Hong Jun
Velice elegantní. Kombinace oranžové a šedé je trefa do černého. Kabát perfektně sedí. Jen hnědé příslušenství se tam už moc nehodí, protože se šedou nejsou moc velcí kamarádi.



Kim Sooin
Je docela podobný herci Kim Jae Wookovi. Outfit je elegantní, ale ležérní. Není zrovna moc obvyklé, aby muži nosili košili uvázanou kolem břicha a za to je velké plus. Uplé černé kalhoty mu dělají pěkné hubené a dlouhé nohy a k nim ladí pěkně i klobouk.




ZDROJ: streetpeeper.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9