Móda z ulic V.

15:16 | 07.02.2013 Hanul-Mi 7
Pátý díl módy z ulic je tu! A opět se budeme pohybovat v Jižní Koreji a prozkoumáme další outfity soulských osob.
Co se nosí v Jižní Koreji ?
Co se nosí v Jižní Koreji ? FOTO: stylesophomore.blogspot.cz
Sisca

Tato slečna nevypadá ani moc asijsky, že? Rozhodně ale cit pro módu má. Velice pěkný je omber kožich, jen škoda, že pod ním má Sisca ještě jednu vestu... Jedna by bohatě stačila. Outfit je rozhodně elegantní, což se cení. Velice pěkně se k celému outfitu hodí psaníčko na řetízku, které je jednoduché a ne moc výrazné.



Joo Young

Joo Young má opravdu nádherné hubené nohy. A to hlavně díky černým silonkám a botám na podpatku, které jsou naprosto dokonalé. Joo Young určitě ví, co jí sluší. Černá je pro ni jako dělaná a sama ví, že by bylo dobré outfit něčím rozveselit, a tak zvolila zelenkavé psaníčko, též na řetízku. A velká pochvala za účes.




Pillsu Kim

Největší plus a chvála patří kabátu. Muži nemají až takový výběr kabátů jako ženy, ale tento by strčil třičtvrtě všech ženských kabátů rozhodně do kapsy. Jen škoda, že tento dokonalý kabát nevyniká tolik díky oranžovému svetru. Ten by rozhodně Pillsu měl z tohoto outfitu vyřadit a vzít si něco méně nápadného, aby kabát vynikal.



Jisan Park 

Oceňuji velice kalhoty. Zde je vidět, že nejsou IN jen "roury". Přece jenom, přiznejme si slečny... Nebylo by někdy lepší dát volno úzkým kalhotám a vzít si nějaké takovéhle? 
Nedá se nic na tomto outfitu vytknout, vše je dokonale sladěné, nohy jsou opticky prodlouženy, pas je zvýrazněn a outfit doplněn kloboukem...



Nam-i Kang

Zajímavé... První zarážející věc je okraj šatů. Jsou ustřižené nebo to je schválně? A druhá věc je to chlupaté vzadu, pravděpodobně kabelka. Jinak outfit patří také do třídy elegantních. Boty jsou krásné a sladěny se šatama. Krátký kabátek je také velice vydařený, ale už se nehodí tolik ke klobouku. Ale i tak je to velice pěkně vymyšlené. 




zdroj:stylesophomore.blogspot.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9