Móda z ulic XII.

19:30 | 20.05.2013 Hanul-Mi 9
Po měsíci je tu nový díl módy z ulic. Jako obvykle se podíváme za módou do Soulu.
móda z ulic Soulu
móda z ulic Soulu FOTO: stylesophomore.com/
Hned na začátek poznamenávám, že píšu "hodnocení" jak podle reakcí fanoušků na různých webech, tak i podle svých názorů. Vím, že se mohou lišit, ale prosím dávejte to najevo slušně. 

Lee So Yeon
Je pěkné vidět, když lidé nosí hnědou barvu i na jaře. Rozhodně člověk udělá lépe, když zkombinuje hnědý outfit, než když si vezme příšerně barevný outfit, jak je v Česku na jaře většinou zvykem. Outfit slečny se nese v jednoduchém duchu a kombinace hnědé a bílé je famózní. Tyto hnědé boty jsou pěkné, ale nebezpečné pro slečny, které mají baculatější nohy a tlusté kotníky, protože jelikož boty dosahují nad kotníky, mohly by vám z nohou udělat nepěkné "buřtíky".



Lee Gahyeun
Slečna je docela podobná Ga-In. Nemyslíte? 
Tady můžeme vidět prolnutí pánského a ženského stylu. Rovné kalhoty, ohrnuté na konci a černý kabát by se měli řadit do toho mužského šatníku. Doplňky by zase měly zaplnit ženské skříně. Je také neuvěřitelné, jak vám boty na podpatku najednou vykouzlí ženskost a bílé kulaté brýle zas sexy vzhled. Jediné, co by se dalo tomuto outfitu vytknout, je šátek, který je tak nešikovně uvázán, že spíše připomíná bryndák.


 
Nam-i
Zlatá, hnědá, černá... ano to by šlo. Jen není možné uhodnout, kolik slečně/paní je. Pravděpodobně to bude mladá slečna, ale oblečení ji tak nešikovně dělá starší. Ale tak někdo má rád usedlejší styl. 
Kabelka celkově kazí dojem a další věc je nevhodně přidělaný piercing. Nam-i má pěkný obličej a piercing pod rtem to kazí. 


 
Hyeun Jin Oh
Tato slečna je tu pro ty jedince, kteří mají po krk sladkých Korejek. Černá, tvrdá, ale i tak pořád pěkná. K tomu není co dodat.



zdroj: stylesophomore.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9