Představení finalistů K-POP Contestu - ADeKei

20:00 | 15.07.2015 Babu 3
I letos se v katgorii Zpěv objeví jedna vícečlenná skupina, konkrétně rodinné trio ADeKei! Kdo z vás se přidá k fanouškům?
ADeKei
ADeKei FOTO: Czech Hallyu Wave
Členové:
Nguyen Nam Khanh / Johnny – „klavírní a klávesový mág“ – 23
Nguyen Ba Duong /  Kája – „maknae“  – 13
Helena Šlehoferová / Mimíí – „leader“ – 15

Kategorie: Zpěv

O skupině:
Jsme tříčlenná skupina jménem ADeKei. Jsme sourozenci a věnujeme se zpěvu a hudbě od mala. Na Contest se plánujeme přihlásit už třetím rokem, ale nikdy nám to nevyšlo až do teď. Nejen zpíváme, hrajeme také na různé nástroje – starší bratr se věnuje klavíru a klávesám už zhruba 17 let, sestra se věnovala 4 roky klavíru, mladší bratr hraje na klavír, kytaru a Đàn bầu. V překladu je to „dýňový nástroj“ jednostrunný tradiční vietnamský nástroj.

Zpíváme spolu už od mala, jelikož žijeme spolu v jednom domečku. Nejdřív to začalo drobnými vystoupeními na akcích, kde zpívala Helča s Karlem a Johnny měl na starost hudební doprovod. Před 6 lety jsme spolu začali zpívat všichni 3 (předtím zpívali spolu jen Helča s Kájou).

Název skupiny jsme si odvodili z počátečních písmen našich jmen A – Ánh (Helča má i vietnamské jméno), De – Duong, Kei – Khánh. Protože se doma moc nevídáme, nestíhali jsme moc nacvičovat na předkolo, protože má Johnny hodně práce a proto není skoro nikdy doma. Snažili jsme se najít pár večerů na procvičování a tak jsme zkoušeli vždycky po večeři, když byl Johnny doma. Jelikož má na starost hudební doprovod a musíme se mu vždy přizpůsobit, je nezbytné, abychom cvičili i s ním.



Na předkole jsme byli poslední vystoupující z toho důvodu, že jsme poslali jako poslední přihlášku. Museli jsme čekat celkem dlouho, než se na nás dostane, ale na druhou stranu jsme si mohli volně procvičovat vystoupení a trochu ze sebe dostat tu trému.

Byli jsme nervózní z výsledků, a proto jsme každý den checkovali e-mail, jestli už nám přišly výsledky. Nakonec jsme se je dozvěděli při večeři a po zjištění o postupu jsme se radovali a vymýšleli hned co bude dál.

Na finále se moc těšíme, cvičíme a makáme na našem zpěvu, jak jen to jde. Také je pro nás obtížné naučit se všechen ten text a pořádně zapracovat na výslovnosti, vymyslet jak by mělo probíhat vystoupení, ale tak snad to zvládneme.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Doufáme, že se vám bude líbit představení, které jsme si pro vás připravili a jestli jsme se vám zalíbili, budeme rádi, když nás jakkoliv při vystoupení povzbudíte!

Odkazy:
Facebook
Ask
Youtube


FOTO: ​Czech Hallyu Wave

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9