Představení finalistů K-POP Contestu - Fifth Element (F.E)

18:00 | 08.07.2015 Babu 1
Dnes se vám představí skupina, kterou máte možnost letos vidět na Contestu již podruhé. Fifth Element! Budete fandit?
Fifth Element
Fifth Element FOTO: Czech Hallyu Wave
Členky:
Dominika Křížová – Domi (21) – 4D
Natálie Šťastná – Natty (19) – Main Vocal
Tereza Lukschová – Teru (17) – Visual
Lenka Tyrnerová – Lenka (17) – Main Dancer

Kategorie: Performance

O skupině:
Jsme brněnská skupina Fifth Element skládající se z pětice bláznivých holek. Právě jako jednotlivé elementy, tak i my a naše osobnosti jsou každé jedinečné. Právě tyto rozlišnosti z nás všech dělají „pátý element“. Dohromady nás svedla naše společná láska k asijské kultuře. Společně jako skupina působíme již od začátku minulého roku.



Pražského K-POP Contestu jsme se účastnily již minule a za uplynulý rok jsme měly možnost vystupovat na hodně místech a akcích – od slovenského Hangukonu až po AsianStyle party na letošním Animefestu. Využívaly jsme každou možnost zlepšit a vypilovat naše schopnosti jak v tanci, tak i ve zpěvu a na začátku roku jsme dokonce vydaly náš druhý dance cover. Ale i tak nás před každým vystoupením navštíví nervozita. Holt jsme už takové.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Přestože nás je celkově pět, na jevišti nás tento rok uvidíte bohužel pouze čtyři. I tak ale stále doufáme ve vaši podporu, protože právě ta zahání tu největší nervozitu a dodává nám všem odvahu.

Proto pokud se mezi diváky najde někdo, kdo nás podporuje ať už málo nebo hodně, budeme jen rády, když vás uslyšíme. Udělejte tu správnou atmosféru jak pro nás, tak i pro ostatní soutěžící.

Odkazy:
Co se aktuálně děje a všechny informace ohledně naší skupiny najdete na facebookové stránce „F.E Official“, kterou aktualizujeme vždy, když můžeme.
Facebook


FOTO: Czech Hallyu Wave

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9