Představení finalistů K-POP Contestu - Hayan Ha-Nhi

22:00 | 17.07.2015 Babu 3
A zcela poslední finalistkou je letos zpěvačka, která se vám představí pod jménem Hayan Ha-Nhi! Kdo z vás ji přijde podpořit? 
Hayan Ha-Nhi
Hayan Ha-Nhi FOTO: Czech Hallyu Wave

Jméno: Hayan Ha-Nhi
Věk: 22

 

Kategorie: Zpěv
 

O mně:
Ahoj! Jelikož mé vlastní jméno není ani trochu umělecké, budu vystupovat pod stage jménem Hayan Ha-Nhi, které vymyslela moje kamarádka Hagu, já nejsem totiž moc kreativní člověk… Hagu patří můj obrovský upřímný dík a to nejen za zajímavou přezdívku, ale hlavně za to, že mě informovala o této pozoruhodné soutěži. O K-POPu toho bohužel ještě příliš mnoho nevím, a proto jsem vlastně tady – účastí v této soutěži bych si moc ráda rozšířila spektrum svých vědomostí, také nabrala nové zkušenosti a zážitky.

Zpěvu se věnuji řadu let, chodila jsem také do pěveckého sboru, kde nyní pomáhám malým dětem s hlasovými cvičeními. Necelý rok hraji na klavír. Jsem člověk optimistický, empatický, chaotický a vnímavý. Mezi mé negativní vlastnosti patří tvrdohlavost a nedochvilnost. Velmi důležitý je pro mne zdravý životní styl, ráda plavu, běhám a jezdím na kole. Jsem společenský typ, zajímám se o kulturní dění a miluju pivo.



Postup do finále mě velmi potěšil!

Videoukázka: 


Vzkaz pro fanoušky:
Pro jaký fanoušky? Zatím jich moc není, známá jsem jen u nás v paneláku, holt začínám skromně… Kdyby se ale nakonec nějaká ta hrstka odvážlivců našla, užijte si mé vystoupení a hlavně – radujte se z hudby! Těším se na Vás


FOTO: Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9