Představení finalistů K-POP Contestu: U.F.O

19:01 | 12.07.2015 Babu 4
Předkolo zvládly už podruhé. Přesto je ale na K-POP Contestu uvidíte prvně! Podpoříte U.F.O?
U.F.O
U.F.O FOTO: Czech Hallyu Wave, Lea Fox Pho...

Členky:
Lucie Šteflová [Lusiell] (19)
Kristýna Šteflová [Kika] (15)
Veronika Poulová [Wee] (18)
Petra Martínková (22)
Nguyen Thi Thu Hien [Michi] (16)
Karolína Káńová [Carol] (17)


Kategorie: Performace

O skupině:

Jednoho krásného dne, a to přesněji 11.9. 2013, padl návrh na založení skupiny U.F.O. Jméno U.F.O pro nás popravdě nemělo žádný výjimečný význam a spíše jsme si ho zvolily, protože nám to jako jméno pro skupinu přišlo zajímavé.

Ačkoli si nemyslíme, že jsme v české komunitě nějak příliš známé, historie skupiny je poněkud na delší vyprávění. Tím bychom vás ale opravdu nudit nechtěly, proto se raději přesuneme až na listopad 2014, kdy se konečně ustálilo naše seskupení a z pěti dívek, které do té doby úplně jako skupina nefungovaly, vzniklo dnešní U.F.O. I když si někdy při náročném trénování trochu hrajeme na nervy, můžeme říct, že U.F.O se po dlouhém modlení konečně stalo něčím, co je pro každou z nás nepostradatelné.



Čím delší čas od předkola uběhl, tím více jsme začínaly zpochybňovat možnost postupu, proto když nám přišel email, ve kterém stálo, že naše skupina bude mít možnost vystupovat na letošním Contestu, všechny nás to velmi zaskočilo a nakoplo k ještě usilovnějšímu tréninku! Proto ze sebe hodláme vydat naše maximum, abychom vás nezklamaly!

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Nechceme být náročné, proto nám od lidí, kteří nás chtějí podpořit, postačí, když si oholí vlasy a natřou se zelenou barvou, abychom je mohly v tak velkém davu lehce rozpoznat. Pokud ale nechcete být tolik nápadní, budeme rády, i když nám zamáváte až půjdeme na řadu s naším vystoupením. 

Odkazy:
Facebook
Youtube


FOTO: Czech Hallyu Wave, Lea Fox Photography


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9