Představení finalistů K-POP Contestu - N.O.X

20:55 | 14.07.2015 Babu 0
Z kategorie Performance již předposlední představení. Skupina N.O.X! Těšíte se na jejich vystoupení?
N.O.X
N.O.X FOTO: Czech Hallyu Wave
Členky:
Michaela Lopuszyňská  / Nam Minah – Boží Boží Boží
Iva Morávková / Moon Nya – BožKook
Tereza Ulrichová / Lee Hyunii  – Boží hovado
Eliška Prouzová  / Kim Eli – Boží Visual Maknae
Karolína Ulrichová / Kim MeeKyong  – Boží Maknae
V božím věku od 14 do 20 let.


Kategorie: Performance

O skupině:
Kořeny N.O.X zasahují pravděpodobně do pravěku, protože nemá nikdo z nás ponětí, jak vlastně naše skupina vznikla, a co náš název znamená. Ovšem my si stojíme za tím, že něco ve smyslu „Neskutečně Ohebné Xeny“ (což byly nejspíš zakladatelky, protože my jsme něco jako Neohrabané Oválné Xichty… heh)

Pokud tedy zabruslíme do té nejvzdálenější minulosti, která má se současnými členy vůbec něco společného, tak to do dob před předkoly v roce 2013, kdy bylo jen duo N.O.X – Double M. A to tvořila z jedné části Minah. Tenkrát se účastnily předkol v kategorii zpěv. Co se ale týče už většiny členů, tak to datum 5. ledna 2014. To považujeme za vznik současných Xichtů. Počet členů se stále měnil a nakonec jsme se oficiálně hlásily na předkola 2014 ve čtyřech a ze stávajících členů to byly: Minah, Eli a Hyunii. Byla to katastrofa a nejradši bychom ten den vymazaly z historie. Tenkrát jsme nepostoupily, ale hned po zotavení se z psychických problémů nepostupem způsobených, jsme začaly hledat nové členky a nový nápad na příští předkolo. Krátce na to se k nám přidala pátá členka Nya.



Naše choreografie na předkolo se milionkrát změnila, ale nakonec se ustálila a hádám, že většina z vás ví, že my máme nejradši skupinu INFINITE, a že prakticky žádnou jinou skupinu nezvládáme secvičit s takovou motivací. Dva týdny před letošním předkolem se k nám přidala setra Hyunii, Meekyong. Tím také vyšoupla z pozice maknaeho naši milovanou Eli. Takže se pro ní pobyt na trénincích a vlastně i doma stal vojenským cvičištěm, protože se musela za dva týdny naučit choreo, kterou zbytek sestavoval skoro tři čtvrtě roku pod vedením Hitlera spojeného se Stalinem s příměsí Bin Ládina a špetkou Kim Jong Ila – Minah.

Na předkolo jsme jely s tím si to hlavně užít, i když jsme byly rozklepané, jak pudinky. Každopádně po týdnu jsme se dozvěděly, že jsme postoupily. Očividně pětadevadesáti procentní kočka a špatné počasí stálo při nás. Brečely jsme, vřeštěly, nevěřily, vymítaly ďábla a podobné pitomosti, když jsme ten email o postupu četly. Nakoplo nás to úplně neskutečným způsobem a jsme rozhodnuté do toho dát naprosto všechno! Samozřejmě se ani nám překážky nevyhnuly a z původně šesti, je nás pět. Ale motivace máme pořád stejně dost a neskutečně se těšíme.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Jelikož se nám říká Křováci…, tak pokud nás budete chtít podpořit, utrhněte si někde venku kus větve. LIGHTSTICK ZADÁČO!!!

Odkazy:
Jestli máte zájem o naše maličkosti (hahahaha *otírá slzičku*‚maličkosti‘), tak nás najdete na:
Facebook
Youtube
Ask


FOTO: Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9