Festival Fantazie se blíží!

16:02 | 28.06.2015 Ari Yu 3
Jako pokaždé, i tento rok se koná v Chotěboři Festival Fantazie. Letošní rok je ale speciální! Za prvé je dvacátý jubilejní, a za druhé, Asianstyle má na FF vlastní linii!
Festival Fantazie
Festival Fantazie FOTO: festivalfantazie.cz
Festival Fantazie je největším ze série FFestivalů - je to velké setkání fanoušků, kteří si můžou užít videohry, společenské stolní hry, taneční hry, RPG a spoustu přednášek o sci-fi, fantasy, hororu, mýtech a historii, filmech, seriálech, anime, komiksu, knihách, hrách a tak dále. K tomu všemu samozřejmě patří i besedy s herci, spisovateli nebo jinými osobnostmi; workshopy, soutěže, párty a jiné další vykutáleniny.

Kdo na FF nikdy nebyl, nechť zavítá na stránky Festivalu Fantazie nebo na facebookovou událost, kde se dozví další důležité informace.

AsianStyle linie poběží tři dny a to od čtvrtka (2. 7.) do soboty (4. 7.). Na rozmístění programu se můžete proklikat zde a linie AS bude vypadat takto (anotace pořadů).
Zavítáme do Číny, Japonska a Koreje - trochu si zacestujeme, potkáme pár strašidel, poslechneme dobrou muziku a zhlédneme nějaké perly asijské kinematografie. Nebude chybět ani móda nebo něco z vytříbené čínské kuchyně!

Po AS linii následuje tradiční OrientCon s Nordem, Fejsikem, Rouwi a dalšími zasvěcenci.

Určitě si nenechte jubilejní ročník ujít a přijďte navštívit i naši jeskyňku, kde se za nahlášených tropických veder budeme AsianStylově potit.


Těší se na vás Ari a Erik!


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9