Pozvánka na Pragoffest

20:00 | 25.01.2015 Ari Yu 1
Jako každý rok, i letos se v Praze při pololetních prázdninách koná PRAGOFFEST. A na co se tentokrát z asijské kultury na PGF můžete těšit? Několik málo typů v článku.
PRAGOFFEST
PRAGOFFEST FOTO: pragoffest.cz/
PragoFFest se koná 29. 1. - 1. 2. 2015, tradičně na Hájích v Modré škole. Tento festival je zimní menší sestrou Festivalu Fantazie.

Ač měl letos souběžně s PragoFFestem proběhnout i zimní Advík, tento plán se nakonec neuskutečnil v plném rozsahu. Ale pozor! Advík se stal jednou z linií na PGF. Mimo Advíku má zde i svou linii Hallyu Wave. Takže nezoufejte!

Na co se můžete těšit v linii Advíku se můžete podívat ZDE. Nebude chybět něco o anime (yaoi, AMV, cosplay...), něco z kultury a kuchyně (japonský čajový obřad, korejské jídlo), filmů (asijské horory) a spousta dalších zábavných věcí, soutěží a workshopů.

Na Hallyu linii potom uvidíte vystoupení taneční skupiny O.M.G, dozvíte se něco více o CZHW sdružení, korejské módě a K-popu.

Součástí je i PragoCosplay.





FACEBOOKOVÁ UDÁLOST PGF
FACEBOOKOVÁ UDÁLOST ADVÍK


Pokud máte nějaké dotazy, vesele se ptejte - k tomu využijte komentáře zde, facebookové události, či můžete kontaktovat přímo mou osobu.


Na viděnou!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9