Muž zjistil, že je otcem jen jednoho dvojčete

15:00 | 04.01.2015 Teér-chan 4
Malá dvojčátka a každý z chlapečků má jiného otce? Sice výjimečné, ale ne nemožné. 
Ilustrační foto
Ilustrační foto FOTO: 123rf.com
Jeden muž z Číny zjistil, že je biologickým otcem pouze jednoho dvojčete. Co ho přivedlo k podezření a DNA testům? A jak je to vůbec možné?

V září roku 2014 se mu narodili dva synové. Podezření vyvstalo dost brzy.
Důvodem bylo to, že on i matka dětí mají asijská víčka (epikantus), ale jeden z chlapců má dvojitá víčka. Většina lidí u nás by to asi nepovažovala za podezřelé, ale mnozí Číňané si rysů obličeje všimnou na první pohled. A tak se muž rozhodl otestovat vzorky DNA na klinice.

''Jak je to možné?'' Takto zněla jeho první slova, když zjistil, že není otcem druhého chlapce. Ve skutečnosti to možné je, i když šance je jen jedna ku milionu.

Normálně žena ovuluje jen jedno vajíčko za cyklus, ale je možné, že uvolní během jednoho cyklu vajíčka dvě. V  případě, že měla sex se dvěma různými muži a obě vajíčka jsou oplodněna, pak dochází k takovému případu. 

Jakmile tahle šokující pravda vyšla najevo, muž uvedl další část svého příběhu. Podle něj je totiž jeho manželka neplodná a tak má bokem přítelkyni, která porodila dvojčata.

Teď plánuje, že si ponechá svého biologického syna a druhého vrátí zpět přítelkyni, která obě děti porodila. ''Samozřejmě že vychovám své vlastní dítě, ale není fér, abych vychovával dítě někoho jiného.'' 


ZDROJ: dramafever.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9