Představení finalistů K-POP Contestu: C!Diamonds

20:45 | 07.08.2014 Babu 3
Představení předposlední skupiny z kategorie performance - pětičlenná dívčí skupina C!Diamons.
C!Diamonds
C!Diamonds FOTO: Czech Hallyu Wave

Členové:
Marcela Michalčíková/Eunmin – Leader, main dancer
Petra Tydlitátová/Goofy – Main singer
Petra Doupovcová/Naomi – Visual, main singer
Lucie Volfová/Lucy – Main dancer
Hana Hrabcová/Saki – maknae, singer
(Ve věkovém rozmezí 18-22 let)

Kategorie: Performance

O skupině:
Tahle skupina veselých holek, které milují tanec, hudbu, asijskou kulturu, zábavu a dooorty, vznikla před 2 lety, ovšem Saki s Naomi se k nám přidaly teprve před rokem. Začalo to na jedné střední škole v Českém Těšíně… Spousta náhod svedla jediné K-POP fans a milovníky tance do jedné skupiny. Každá z nás se skrývala v jiném oboru a šance, že se někdy setkáme, byla minimální. Proto, když jsme se poznaly, byly jsme si jedna druhé vzácné jako diamanty a proto název C!DIAMONDS.



Na samotné předkolo jsme se připravovaly dva měsíce, protože předtím jsme měly několik vystoupení s naším kroužkem. Nacvičovaly jsme jedenkrát týdně několik hodin. Když jsme se i přes potíže s dopravou a orientací (v tom opravdu zrovna nevynikáme :D) dostaly na samotné předkolo, tak nervozita stoupala. Po vystoupení jsme na sebe byly pyšné, že ani jedna z nás nespadla na porotce, nijak se nezranila, ani stresem neomdlela přímo na jevišti.

Když jsme se dozvěděly, že postupujeme, byly jsme neskutečně šťastné. Některé z nás dokonce štěstím i brečely. I přes všechny problémy, včetně zdravotních, jsme se dostaly až sem a proto si toho ještě více vážíme.

Jelikož je možné, že právě finálové kolo bude naším posledním společným vystoupením společně s leaderem, který se stěhuje do Prahy, chceme si ho hlavně pořádně užít, ať už dopadne jakkoliv. Už teď na sobě tvrdě dřeme, abychom ze sebe vydaly to nejlepší.
 

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
A teď už hlavní část, pro vás, kdo toto čtete. Pokud by někdo z vás mohl být naším potencionálním fanouškem (jestli vůbec někdo takový je :D), přijďte nás podpořit a pokud nás uvidíte, tak za námi klidně přijďte, rádi se seznamujeme s novými lidmi a bylo by fajn poznat někoho dalšího, komu se líbí ta samá kultura, muzika, jídlo, atd. K podpoření našeho vystoupení určitě nepotřebujete nic speciálního, stačí dvě ruce, kterýma budete tleskat a připravený hlas na nějaké to řvaní, v případě, že se vám naše vystoupení bude líbit. 

Odkazy:
Pokud někdo z vás chce sledovat různé informace o přípravách na finálové kolo nebo se kouknout na naše natočená videa, máte možnost na našich facebookových stránkách:
Facebook
Nebo, pokud vás zajímají pouze naše videa, můžete se na ně kouknout na našem youtube chanellu:
Youtube
NEBO, pokud máte na nás nějaké otázky, můžete se kohokoliv z nás zeptat na cokoliv na našem asku:
Ask.fm


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9