Představení finalistů K-POP Contestu: U.F.O

17:30 | 20.07.2014 Babu 11
Pro tentokrát představujeme opět skupinu, která se nám představí v kategorii Performance. 
U.F.O
U.F.O FOTO: Czech Hallyu Wave

Členové:
Lucie Šteflová/Lusiell (18 let) – Leader, dancer
Lucie Kováčová/Lucy (18 let) – The oldest of the group, dancer
Veronika Poulová/Wee (17 let) – Stylist, vocal
Veronika Skýbová/Veru (17 let) – Vocal, dancer
Nguyen Thi Thu Hien/Michi (15 let) – Main vocal, maknae
Nikol Brožíčková (18 let) – Coach, main dancer

O skupině:
Naše skupina U.F.O byla založena 11.9. 2013 v 5členném uskupení. Původně byl plán skupiny pouze vytvářet videa, u kterých by si skupina mohla užít plno zábavy. V tomto seskupení jsme vybraly i náš momentální název U.F.O, který se nám jevil pro okolí jako snadno zapamatovatelný a zároveň vyjadřoval naše složení. Neboť každá z nás je povahově jiná a svým způsobem jedinečná. Bohužel, jak už to v těchto skupinách bývá, i zde odcházeli a přicházeli noví členové. Seskupení, ve kterém jsme se nakonec společně účastnily letošního předkola, vzniklo až v lednu 2014, kdy jsme nabraly dvě nové členky (Nikol a Michi).



Nedávaly jsme si moc velké naděje kvůli krátkému času, který jsme měly na trénování a dalším komplikacím, ale i tak jsme se to rozhodly zkusit. Přeci jen to byla možnost získat nové zkušenosti a nápady na vylepšení našich výkonů.

O to víc nás překvapilo, když dorazil email, který hlásil náš postup. Bylo to něco, co nás motivovalo více trénovat a dát do všeho více píle. Nicméně se naskytly další problémy, které se nedaly ignorovat, a to, že naše hlavní zpěvačka (Michi) musela z rodinných důvodů odletět z ČR a nemůže se tedy účastnit hlavního kola. Už dříve jsme přemýšleli o tom, že nabereme nového člena, tímto se to tedy jen urychlilo a nová členka (Veru) se k nám přidala dříve. I když se Michi nemůže účastnit hlavního kola, po svém návratu se k nám opět přidá a bude s námi pokračovat v 6-členné skupině i s novou členkou.

Hlavní motivací jsou pro nás naši přátelé a lidé, kteří nás podporují. Doufáme, že je tedy nezklameme a i přes naše momentální potíže do toho jistě dáme naše maximum. Pro některé z nás to bude první vystoupení, a proto bychom vás už předem chtěli požádat o jisté pochopení pro naši nervozitu. Doufáme, že si naše vystoupení užijí jak lidé v publiku, tak i porotci.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Dobrý den, drazí pozemšťané, pokud se ve vaší lidské sektě skrývá nějaký pokorný fan, který se zatím schovával v průsvitném tajemnu, prosíme tě o úkaz našeho uctívání v podobě jistého zamávaní na naši rozloučenou, až půjdeme z pódia zpět na naši kosmickou loď.
S láskou, vaše U.F.O!

Odkazy:
Youtube


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9