NatsuCon se blíží!

19:00 | 08.08.2014 Zoey 0
Dne 22. až 24. srpna se v prostorách Obchodní akademie a ekonomického lycea Svatoslavova pořádá už druhý ročník letního festivalu se zaměřením na japonskou kulturu pod záštitou Japonského velvyslanectví, NatsuCon.  
Maskot celé akce Butaneko
Maskot celé akce Butaneko FOTO: NatsuCon
Minulý ročník proběhl velmi úspěšně a redaktorky AsianStyle se mu podrobně věnovaly ve svých recenzích, kde mimo jiné vyzpovídaly i hlavní organizátorku celé akce, Akiko. O tom se můžete více dočíst tady, tady, tady a tady.

Po předchozích zkušenostech jsme celý festival přemístili do prostor školy. Návštěvníci se mohou ubytovat jak v tělocvičně, tak v jednotlivých třídách. Program je rozdělen na více tematických linií. Jako hlavní sál byla zvolena jedna z tělocvičen, kde se budou konat jak přednášky, promítání filmů, ale i vyhlašování soutěží a předávání cen.  Vybrané třídy budou specializované na jednotlivá témata, aby si každý návštěvník přišel na své.  Samozřejmě nesmí chybět ani bohatý noční program pro nespavce. Zkuste s přáteli zjistit, kdo z vás vydrží nespat, a užije si celý noční program. Nezapomeňte, že i letos se bude konat achievement game, takže můžete z poklidného bloumání po škole přejít do vražedně soutěživého módu a v co nejrychlejším čase sehnat razítka, protože jak jinak než se řídit heslem – catch them all (chyť je všechny)! V prostorách školy bude i oblíbené Maid Café, kde vám tým maidek a hostitelů splní skoro každé vaše přání a kde se můžete osvěžit a pak třeba vběhnout rovnou do LaserGame arény, kam půjdete zničit vaše přátele. V sobotu odpoledne budete mít možnost ochutnat japonské dobroty z domácí pekárny. Tak neváhejte, všechny dobroty budou brzo pryč!
 

Na oficiálních facebookových stránkách jsou průběžně zveřejňovány tituly, které budou moci návštěvníci po dobu festivalu zhlédnout. Už teď je jisté, že se můžete těšit na věčné klasiky typu Cesta do fantazie, letecké souboje v Yukikaze či na Souten Kouro, kde se děj odehrává ve středověké Číně, která se nachází uprostřed chaosu.

Nesmíme zapomenout na Redline, která nabízí unikátní mix akce, originálního výtvarného stylu a našlápnutého soundtracku, který vám nedovolí spustit z promítacího plátna oči. Nebezpečný závod, ve kterém se jednou za pět let utkají jen ti nejlepší jezdci, právě startuje. Pro ilustraci si pusťte trailer.


 
Takže pokud nemáte 22. – 24. srpna nic konkrétního v plánu, neváhejte a navštivte festival NatsuCon. Pro více informací navštivte naši facebookovou stránku, kde jsou pravidelně zveřejňovány aktuality, nebo nás domovský web. Těší se na vás hlavní organizátorka linie Amusic, Zoey a spolu s ní celý organizační tým NatsuConu.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9